Csak szerintem nem normális, hogy ilyen távol vannak az első lábaik ezeknek a pitbulloknak?
Nem sokat értek a fajtához, de ez már durva. Mitől lehet? A tenyésztés vagy a testedzés oka?
nah, most neked mi a célod?
a fejről , nyakról, és a testről beszéltem- már amennyi látszik- közelebb áll a pithez mint a bullyhoz.
színre pedig a piteknél nem alapozhatsz ugyanis az albínón és a merlén kívül minden más megengedett. miről beszélünk?
mellesleg tök mindegy -ahogy már előzőleg is írtam- hogy ezek pitek vagy bullyk akarnak lenni akkor sem szépek, egyik fajta standardjához sem megfelelőek.
Az american bully [link]
egy rendes, különálló, elfogadott fajta és nem a szteroidoktól ilyenek, hanem attól, hogy ilyenre tenyésztették, ilyen a genetikájuk. Pici korukban is így néznek már ki [link] és ne mondja nekem senki, hogy már 6-7-8 hetesen szteroiddal nyomják őket mert ez hülyeség!!
Az, hogy van aki undorítónak tartja és valaki gyönyörűségnek az ízlés dolga. Az angol bulldog [link] ami részt vett a fajta kialakításában az mennyivel jobb? Vagy a bully típusú amerikai bulldog [link] mennyivel jobb? Őket még sem szidja senki...érdekes. A bully nem azonos a pit bullal, szóval ne az eredeti pit standardjéhez nézzétek már a külsejét, van neki saját standardje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!