Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy a kutyánk a meleg...

Lehet hogy a kutyánk a meleg miatt bolondult meg?

Figyelt kérdés
2 és fél éve van nálunk a kutyánk, menhelyről fogadtuk be kb. 7-8 éves lehet. Mindig is volt vele gond. Nem bízott az emberekben. Mostanra elértük hogy bennünk (a csalásban) megbízzon bár azért volt amit még most is rosszul kezelt. Ez alatt azt értem hogy régen ha valamiért megijedt vicsorogva ment az ember felé de véletlen sem kapott oda. Ilyenkor elküldtük a helyére, nem szóltunk hozzá. Most már csak nagyon ritkán morrantott és elment a helyére ha valami baj volt. Most viszont (hétfőn kezdődött) ha át akar lépni felette anyu (mert befekszik az ajtóba) akkor megint vicsorog, de ha odébb zavarjuk akkor is morog pedig ezzel sosem volt gond. A legnagyobb gond pedig hogy 2 napja délután nem lehet levinni. Örül ha látja hogy el akarok menni, követ és tényleg, látszik rajta hogy boldog. De amint elkezdem rárakni a nyakörvet vicsorog. Nem értem miért lett ilyen. Valakinek esetleg valami ötlete? Lehet hogy ha elmúlik a meleg újra normális lesz? Gondoltam arra is hogy esetleg beteg, de nem látom hogy bármi gond lenne vele a fent említetteken kívül.

2013. aug. 8. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bántalmazott kutyát sem pátyolgatni kell.

Menj el egyszer egy IGAZI rehab órára és meglátod miről beszélek.

2013. aug. 8. 15:55
 12/14 A kérdező kommentje:
hidd el tudom miről beszélsz. És igen is határozottak vagyunk vele. De nem fogom megtaposni mint ahogy az előző kommentedbe írtad. És írtam is hogy menni fogunk vele kutyasuliba ki és néztem már egyet ahol foglalkoznának vele és én csak tanácsot akartam kérni hogy addig mit tegyek. De nem azt vártam hogy tapossak rá...
2013. aug. 8. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondtam, h taposd meg. Hidd el, a kutya se hülye és észreveszi h nem fogd átlépni....

Gondolom mielőtt magadhoz vetted, utána olvastál. És oké, h sokat kell törődni a bántalmazott kutyákkal, de ésszel kell csinálni, mert sikerül belőle egy kiskirályt varászolni - ahogy nektek is sikerült.

Vagy egy Cerberos sulit, vagy (bár utálom őket) egy tüköriskolát. Sima mezei suliban nem biztos, h tudnak segíteni.

2013. aug. 8. 17:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Írtam már egy Cerberos kutyasulinak :) tisztában vagyok vele hogy melyikek a jó kutyasulik csak mivel eddig folyamatosan javult a kutyánk viselkedése gondoltam én is elérhetem hogy újra úgy viselkedjen ahogy kell. Ezért nem értettem ezt a hirtelen visszaesést
2013. aug. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!