Hol tudnék állatbarát albérletet nézni?
Egy Am pitbull terrierem van egy szocializált szobatiszta nagyon jo fej kan kutyus,még a kanokkal is jól kijön, sajnos az emberek előítéletei miatt nem nagyon tudunk albérletet találni, pedig amikor sétáltatom odajön valaki h had simogassa meg... és megkérdezi,h annyira szép milyen fajta?...hát akkor egyből elhúzza a kezét a fajtája hallatára...na ebből van elegem...
Igényes albérletet keresek és én fizetnék 3 havi kaukciót is.
Kérlek, ha tudtok ilyen állatbarát albérlős oldalt, akkor írjatok.
Nagyon köszönöm!
Egyrészt mondd azt, hogy stafford, azt vagy nem ismerik, vagy hát minimum jobban hangzik, mint a pit.
Egyébként csak kitartóan kell keresni, és fogsz találni kutyás albit. A miénkben kaukázusi is lakott előttünk, az sem olyan tipikus albérletbe engedős fajta.
Én apródon is találtam már ilyet. Rengetegszer kaptam meg azt, hogy "hááááát, nem szeretném" és sokadik alkalomra már vissza szóltam, hogy nem magának lesz a kutya. :D
De ha tudsz telefonálgatni, akkor kérdezd meg minél több lakásnál. Sokan nem írják bele a hirdetésbe.
De tény, hogy Magyarországon nehéz kutyás albit találni, még kicsi kutyával is.
Nagyon sokan akarják kiadni lakásukat, házukat, házrészüket.
Valamit "adniuk" kell, hogy őket válaszd.
Én pl. rotival vagyok albérletben (ja, meg van egy cic is)
Egy udvaron van 2 lakás.
A szomszéd fontolgatja, hogy elköltözik, és a tulaj mondta, hogy csak és kizárólag olyan ember jöhet ide, aki nekünk is megfelel (a közös kert, és a kutya miatt), ezért esetleg ha úgy alakul, akkor szívesen várunk. :)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Találtunk albérletet szerencsére a XIV. kerületben alacsony fenntartással és kutyus is jöhet,közös kertel, korrekt kutyás főbérlővel és még szép is, nagyon örülünk neki.
Szerencsére magánszemély és nem ingatlanos.
Jófogáson találtam. :)
További szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!