Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fedeztetni szeretnem a yorkima...

Fedeztetni szeretnem a yorkimat de hiába tuzel, meg van dagadva a peraja, a kan egyáltalán nem érdeklődik iránta? Ez lehet hogy a kan hibája hogy nem kepes fedezni?

Figyelt kérdés
Nem fedezett meg a kan. De a szuka sem volt meg fedeztetve.
2013. aug. 7. 15:52
1 2 3 4
 11/31 sippara ***** válasza:
82%
Ha nem, hát nem. Egyetlen tök egyszerű kérdést tettem fel, amire a választ - ha felelősen tenyésztenél, PLÁNE, ha első alom - legszebb álmodból felkeltve is tudnod kéne. A tenyésztési cél nélküli elletés is szaporítás, akár van papírod róla, akár nem, akkor is, ha nyolcszázszoros ich mindkét kutya. Fontosak a címek, de közük sincs hozzá, hogy egy adott kan illik-e a szukádhoz.
2013. aug. 7. 17:12
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a szukád még nincs időben., hiába tűnik úgy. Sok kan nem is próbálkozik, amíg nem érzi a szukán, hogy készen áll.
2013. aug. 7. 18:00
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

" ki az aki csak hozzaszol hogy vmit beszolhssson és ki az akit érdekli is a dolog."

Akit egy kicsit is érdekel a dolog, az nem a gyik-en kérdezget, hanem a kutyák tenyésztőjétől kér segítséget.

2013. aug. 7. 18:04
 14/31 anonim ***** válasza:
63%

A kérdésed bizonyítja hogy felkészületlen vagy.

Én is vettem a fáradságot és az első kutya előtt, elolvastam egy könyvet.

Innen tudom azt is hogy mikor kell fedeztetni, és ha kicsit is értenél hozzá, a kérdésedben benne van a válasz.

Amit te ezzel a tudással csinálsz, abból leszűrhető hogy mindketten kontár szaporítók vagytok.

A kutya is tudja hogy nem kéne fedezniük, tehát hagyd ennyiben, illetve a hozzáértőkre.

2013. aug. 7. 18:40
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

Tök mind1,hogy milyen papírjaid vannak,ha nem megfelelő a párosítás,szaporításnak számít.. illetve a kölyköknek kiváltanád a törzskönyvet???

Amúgy hány éves a kan és hány éves a szuka?

2013. aug. 7. 19:44
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Én még egy fontos kérdést szeretnék tisztázni. Ha ezt nincs kitől megkérdezned a szakmában, akkor másban ki segít neked? A vemhes szuka korrekt ellátásában, a vemhesség és az ellés körül várható komplikációkra való felkészülésben, ki az, akit tudsz hívni éjszaka, ha gáz van, aki elég tapasztalt ahhoz, hogy minden jól süljön el a végén, és erről miért nem tudod őt megkérdezni?
2013. aug. 7. 19:50
 17/31 anonim ***** válasza:
33%
Kistestű kutyáknál előfordulhat ilyen, hogy a kan nem fedezi vagy nem tudnak összeragadni, ilyenkor mi műutas megtermékenyítést csinálunk, egy tenyésztő könnyedén leveszi a kan kutyájától a spermát és utánna beültetitek a szukába. A 6-os progreszteron szint nem rossz akkor már érdekelnie kéne a kant, próbáljátok műúton
2013. aug. 7. 21:05
 18/31 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem viszont az a kutya amelyik nem hajlandó vagy nem tud természetes módon párosodni vagy szülni, azt nem is lenne szabad tenyészteni. Nem értem mit kell ezt ennyire erőltetni hogy mesterségesen, ha egyszer nem megy, akkor azt nem kéne erőltetni, mert az nem normális dolog.
2013. aug. 7. 21:20
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
ha nem lenne a műutas fedezés akkor eléggé sok fajta kipusztulna. A kérdező tanácsot kért, és nem filozófiát, hogy melyik fajtáknak kellene életben maradniuk illetve melyek életképesebbek. A kérdés nem ez volt!!!
2013. aug. 7. 22:53
 20/31 anonim ***** válasza:
82%

Pl az angol bulldog kihalna. Megvallom őszintén, nem bánnám. Ugyanis aki kitalálta, h tömzsi, lomha kutyának turcsi orra legyen, azt fognám és a két kezemmel tépném csafatokra. Szerencsétlenek alig kapnak levegőt, és a testük nem alkalmas ekkora súly hordására.

A régiek, na igen, azok még jók voltak valamire. Megnézném, hogy egy mai ang. bulldog mit tenne egy bikával....

2013. aug. 8. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!