Milyen ez az állatorvosi szakma?
Érdekel ez a szakma, de a hüllőket rágcsálókat nem igazán szeretem, csak a kutyákat. A macskákat még bevállalnám, mert tudom hogy ez két fajta állat ami viszi a prímet.
Lehet úgy valaki állatorvos hogy a kutyákon macskákon kívül semmilyen más állattal nem foglalkozik?
Egyébként ebben a szakmában van olyan hogy ügyelet?
Gondolok itt elsősorban a magán praxisra. Tehát mondjuk egy faluban csak egy állatorvos van, akkor ő az ügyeletes? Vagy ez csak akkor van ha vállalja?
Mit jelent az ha valaki az állam által megbízott körzeti vagy tiszti állatorvos?
Olyankor az állam fizet neki valamit, vagy mondjuk ha a rendőrségnek kell egy, akkor őt hívják, és az állam fizet neki valamit?
Csak kérdeztem nyugi, eljátszok a gondolattal, köszi a válaszokat :)
Egyébként dokik akiknek van kis rendelőjük, ők viszont csak házi kedvenceket látnak el, gondolom én, legalább is pl Buda közepén nem hiszem hogy tehenet fog kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!