Mitől csinálja ezt?
Figyelt kérdés
1 hete ,hogy kaptam egy kutyust a régi gazdija mondta, hogy szobatiszta viszont mikor beengedem a házba nappal mikor bejön egy pár cseppet pisil de már bent, viszont teljesen akaratlanul meg közben megy
mitől lehet ez?
ha bent van és pisilnie kell résnyire mindig nyitvavan az ajtó kitud menni és ki is szokott menni csak mikor reggel beengedem akkor csinálja ezt de észre sem veszi ,hogy pár cseppett pisilt
2013. aug. 6. 19:39
1/5 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz mert azt hiszem ezt hívják inkontinenciának,de nembiztos.A mienkeel is ez volt sajnos de vidd el orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
most megnéztem miez amit te leírtál de ha ilyen problémája lenne akkor mindig bepisilne, de itt csak 2-3 cseppről van szó
egyébként ha kell neki pisilnie akkor kimegy meg ez cska a reggeli bejövetelnél van ha utánna kimegy és bejön már nincs ilyen
2013. aug. 6. 19:56
3/5 anonim válasza:
Az inkontinenciának is vannak fokozatai, hogy mennyire tudja vagy nem tudja tartani a pisit. Olyan kutyát azért viszonylag ritkán látni, akiből állandóan pisi jön, amikor csak kell neki (mert a hólyag állandóan telik, és ha semmit se tudna visszatartani a kutya, majdnem állandóan csöpögne). Szóval valamennyit mindig tudnak tartani, de az kutyánként változik, hogy mennyit.
4/5 Imola Ágnes válasza:
Nem lehet hogy túl izgatott reggel?
5/5 A kérdező kommentje:
ma nem csinálta mikor bejött szóval szerintem lehet ,hogy csak félt mert amikoir idehoztuk beengedtük majd utánna nem de most a meleg miatt mégis és lehet kissé összezavarodott
2013. aug. 7. 11:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!