A bernipásztor kutyám most fog elleni! Hány kutyára számithatok?
Azt írtad,MOST fog elleni.Ami nem szeptembert jelent,tekintettel arra az el nem hanyagolható apróságra,hogy augusztus elejét írunk.
Arra bezzeg nem válaszoltál,miért nem volt még orvosnál a kutya(ha lett volna,most pontosan tudnád a kölykök számát).Az nem magyarázat,hogy nem akarod autóba tenni.És ha ellésnél komplikáció lép fel?
Egyénként mire számítottál,ha ivaros kant és szukát tartasz egy helyen?Hogy dicséretes önmegtartóztatást gyakorolnak külön a te kedvedért?
Hogy értsed,bár nem lesz könnyű:nyilván másnak is volt berni pásztora,amelyik ellett,de mint az elején írtam,fajtán belül is EGYEDFÜGGŐ.És abból sem lehet megjósolni,hogy a te kutyád előzőleg hányat ellett.Kezded már érteni?Csak az ultrahang tudja megmutatni,hány kiskutya lesz ennél a kutyánál jelen alkalommal.Tippelni lehet,de értelme nincs.
Kezd már derengeni?
Azt viszont poénra meg tudom mondani neked,hogy a következő 365 napban hány darab kiskutya fog születni az én jelenlegi két kutyámtól.Fogadok is veled,ha több lesz az általam mondottnál,nyertél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!