Pitbull para?! Nemsokára kapok kis pitbullt. Könnyen hozzá fog szokni a többi kutyámhoz? és hogy alapból mennyire agresszív? (nem úgy nevelem, hogy az legyen) ezektől nagyon parázok.
az apa szabdalta a kerítést:) az anyja azt is elnézte,hogy a férfi elszedi tőle a picit és megmutatja nekem :)
kijött a gazdája,szólt neki,hogy nyugi..és simán betudtam tőle menni,csóválta a farkát,nyáladzott,megsimogattam..mondta neki,hogy üljön le..leült..feküdjön le,lefeküdt,hogy játszhat a bottal,akkor meg elkezdte rágni a botot :)
nagyon okos kutya mind2 szülő,iskolázottak :)
Szóval melyik kennel..?
Felteszem csak két kutya találomra összerakva,aminek még véletlenül sincs köze a pitekhez.Ez aztán a zsákbamacska.Remélem legalább az oltásait beadatják a felelős "tenyésztők" a féreghajtásról meg a chipről nem is beszélve...
csak 1 oltást adnának be neki..
meg mindig drágábbra hozta az árát,tesóm lebeszélt a kutyáról..meg féltjük a beaglet is..szóval már mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!