1/9 anonim válasza:
Husky,Ausztrál juhász, több fajtát nem ismerek amelyikeknek kék lenne a szemük,de már láttam kék szemű berni pásztort szóval szerintem a gének is közre játszhatnak.De általában ez nem jellemző.
2/9 anonim válasza:
husky:) az én huskymnak is kék szeme van..de kék szemű lehet még a pitbull,shar pei,dalmata..de ez nem fajta függő..hanem hogy az apa vagy az anya milyen szemű volt..mert ha az egyik szülő kék szemű,az örökölhető :D
3/9 anonim válasza:
husky, pitbull, aussie, borderek, de szinte bármelyiknek lehet de az génhiba
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. aug. 5. 20:26
5/9 anonim válasza:
Francia Bulldogomnak is kék az egyik szeme, fehér-fekete foltos, ő hibás, de szeretjük nem kiállításra vettük hanem kedvencnek :-D tkves
6/9 anonim válasza:
Lehet még a catahoula leopárd kutyának, catahoula bulldognak, sőt még a mudinak is mindkét vagy egyik szeme kék. Ezeknél a fajtáknál nem számít hibának.
7/9 anonim válasza:
Remélem nem azért kérdezed, mert most apródról nézel egy 10 ezerért eladó kék szemű "huskyt"...(akik így választanak kutyát, kb rá fél évre ki is paterolják, csak úgy szólok)
8/9 A kérdező kommentje:
Dehogy! Én ha veszek kutyát, tuti nem így fogok.
2013. aug. 6. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!