Tudnátok írni angol kutyaneveket szuka kutyának?
Mudi kislány lesz,de fél év múlva visszaköltözünk Kanadába,és jobb lenne angol nevet választani.
Cifra mintás,és huncut,játékos a tenyésztő szerint.Eddig nagyon sok oldalt megnéztem,fordítóztam,de nem találtam meg azt a nevet,ami igazán illene hozzá.
Várom a jó ötleteket!:)
Inkább olyan magyar nevet keress, amit Kanadában is könnyen kiejtenek. Tehát ne legyen benne ő, ű, ö, ó meg hasonló karakter, vagy pl. gy, cs, és egyszerű, két szótagos szó elég. Legfeljebb ha kérdezik, majd elmondod, mit jelent a neve.
Itt tudsz szemezgetni:
Magyar nevet adj neki, arra legalább majd felfigyelnek kint külföldön, mert ott az különlegesség lesz.
De azért írok pár angol nevet is: Dante, Diesel, Pascal, Bay és a kedvencem, Tesla(a következő kutyámat, ha lány lesz, akkor biztosan így hívom majd)
A törzskönyvi név alapján is lehet jó neveket kitalálni.
Egyébként te válasz ne más, mert a te kutyád lesz.
Amy,Amanda,Apple,Angelina,Amira,Alina,Anilla,Angel
Bijou,Bambus,Blaese, Blanshe
Coco,Cony,Coctail,Carmen,Cherry,Candy,Caramel,Camille,CeliCrazy,Charlotte
Daisy,
Fanta,Főnix,Flower,Fee,Fanta,Face,Fleur
Gini,Grace,
Hetti,Honey,Hermione
Majd megírod végül mi lett a neve?
szerintem még várj vele, lehet hogy előre kitalálod a kutyus nevét, de mikor elhozzátok teljesen más ihletet kapsz.
Mikor mi kutyát vettünk (a családommal) minden féle név eszünkbe jutott, de amikor elhoztuk a kis pöttöm kutyát Apám viccből Abigélnek nevezte, csak viccnek indult de megragadt, így lett a éves Beagle-nk-nek Abigél a neve, mindez már 6 éve volt és azóta is így hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!