Hol lehet Budapesten kutyának való húst vásárolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, úgy döntöttem, hogy főzni fogok a kutyámnak, egyik táppal sem vagyok esetében igazán elégedett. Tudtok olyan állatboltot Budapesten, ahol árulnak kutyának való húst? (vad nyesedéket, csirke aprólékot-fejet, stb.)
Köszi
2013. aug. 4. 13:15
1/4 anonim válasza:
Alexandra, aki szokott itt válaszolgatni, ő foglalkozik őz/vaddisznó husival, úgy tudom. Hátha olvassa a kérdésedet és ír :)
2/4 anonim válasza:
Nagyon sok állateledeles boltban lehet ilyesmit kapni. Én nagyon sok husit veszek a Fővám téri piacon, az ez egyik helyen főként belsőségekre specializálódnak ott jókat lehet kifogni. Marha szivet, tüdőt ami húsnak számít sokszor 100-150 ft/kg árban. Meg a XVIII. kerületben egy hentesnél csirke nyesiit, pulyka farhátat. Igaz én nem főzök nyersen adom nekik.
3/4 anonim válasza:
Nem szabad neki nyersen adni -- főleg nem a vadhúst --, Aujeszky-kórt kaphat tőle (ami elég gyakori, viszont gyógyíthatatlan, és 1-2, legfeljebb 3 nap alatt belepusztul), de ha pl. borsókaféreggel fertőzött, azt te is elkaphatod, és az elég puruttya egy állapot, azt se igazán lehet kikezelni. Mindezt az állatorvosunktól tudjuk.
4/4 anonim válasza:
3-as, az a nyers sertéshúsnál van. Marhában, özben, szarvasban, és egyebekben nincs. Egyébkén ennél nagyobb hülyeségeket is hallottam már mint amit te mondtál. Olvas utánna a BARF illetve a PREY etetésnek. Arról meg ne is beszéljünk hogy szerinted a vadkutyák, rókák, farkasok is főznek maguknak biztot ami tuti alapon? Ha megfelelő ideig fagyasztod a húst biztonságosan adható nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!