Exspot csepp bolha és kullancs ellen milyen?
Figyelt kérdés
Frontline volt eddig most 2 hete van rajtuk bolhás mind2 kutyám pedig jó 10-20 kg sat cseppetvettem 2 kutyusra egy spánielem és egy francia bulldogom van! Exspot jó? Advantixet ismerem és szeretem de azt ma nem tudtam venni!2013. aug. 4. 10:52
1/6 anonim válasza:
Jó volt de már nem az.Vagy a bolhák szokták meg vagy a minőség lett rosszabb.Kiltix nyakörvre kellett áttérnünk mert sem az expot,sem a frontlaine nem hatott már.Azért egy próbát megér,hátha beválik.De fontos,hogy a fekhelyüket ki kell mosni és fertőtleníteni,mert visszafertőződnek.Az is lehet,hogy más kutyáktól hozzák haza.Én is jártam így,a bolhamentes kutyám vagy negyvennel lett gazdagabb,miután játszott egy helyes,de kezeletlen pulival.
2/6 anonim válasza:
Én is exspotot használok már régóta, eddig bevált de ebben az évben a kullancsok ellen szuper a bolhák ellen meg semmi haszna. Vettem mellé egy olcsó bolha nyakörvet duobandot igy már jó.
3/6 anonim válasza:
Ismerősöm elég régóta használja, neki bevált, igaz, ő nyakörvet is tesz rájuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi kipróbálom remélem beválik
2013. aug. 4. 15:42
5/6 anonim válasza:
Nekem csak az Exspot vált be kullancsok és bolhák ellen is.
6/6 anonim válasza:
Golden retrieverem van, két hete cseppentettem be 2 tubussal, ma 3db kullancsot szedtem ki belőle, tegnapelőtt még egyet. Simán belemennek így is sajnos :( Ráadásul otthon szedte össze nem is vittem sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!