Nem tudjuk mi baja lehet?
A páromnak vagy egy rottweiler keverék 2 éves kutyusa...Egy ideje (1,5 hónap) észre vettük, hogy nagyon rázza a fejét és nyüszít, sír amikor vakarja a fülét. Akkor amikor ezt észre vettük elvittük a helyi állatorvoshoz...Ő annyit mondott, hogy be van gyulladva és adott rá cseppet...Szegényemnek annyira fájt a füle hogy nem engedte hogy belecseppentsünk.
Aztán elvittük egy másik városba (1 hónapja), ahol van kutyaklinika és ott is megnézettük. Ott azt mondták, hogy mivel lógó fülű így könnyen begyullad, és a nedves-párás környezettől begombásodott neki. Elaltatták és kipucolták (Rengeteg cucc jött ki.), adtak antibiotikumot amit mindennap adni kell neki. Vissza kellett vinni 2 hétre rá kontrollra ahol megint elaltatták és pucolták...Pár napig jó volt életemnek, de aztán egy ideje megint csak szenved...Hiába szedi 6 hete az antib.-ot szerintünk nem normális hogy nem változik semmi...tegnap este is azt hallgattam, hogy szegényem hogy sír, ahogy vakarózik...
Hétfőn elvisszük megint dokihoz, csak most egy másik kutyaklinikára, hátha tudnak valami mást mondani, mert ez nem állapot szerencsétlennek. És emiatt a gennyes, gombás valami miatt, elég büdös szaga is lett...:(
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki, akinek lógó fülű kutyusa van, járt már így esetleg? És ha igen, hogy jött rendbe a kutyus? Mert nagyon aggódok a kis drágámért, megszakad a szívem miatta :(
Az én kutyusommal is ez volt, ő is lógó fülű.
Újra és újra begyulladt a füle. Végül vettem Aloe Vera First-öt (FLP termék, drága, de nagyon megéri), és azzal fújkáltam neki. Ennek már fél éve, azóta nem volt begyulladva a füle!
Köszi :) Először mindenképp megvárom, mit mond majd a doki :/ :)
És örülök, hogy jól van a kutyid :)
Hát én is. :)
Remélem a te kutyusod is jobban lesz hamarosan, nincs is rosszabb annál mint amikor az állatkáinkat látjuk szenvedni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!