FONTOS, ha vakarózik néha, váltsak hipoallergén tápra?
1-es vagyok,arra figyelj hogy azért mert mondjuk az van ráirva hogy marhás még lehet benne csirke származék. Ezek a csirkementesek
A gyógyulást pedig úgy tudod felgyorsítani ha kb 5-7 napig nyákosra főzött rizst adsz neki, izesítés nélkül. A főtt rizs valahogy kitisztitja a szrvezetét.Semmi mást ne adj neki. Mi megcsináltuk és működött, a második héten már alig vakaróztak.
Hat kb 4-5 honapja folyamatosan eszi a tapot.Volt bolhaja kb masfel-ket honapja,akkor rettentoen vakarozott,kb azota tart ez,de mivel a bolhakat kiirtottuk es egyik kutyam sem bolhas,spot-ont hasznalunk,ezert gondoltam a tapra.Nem tudom,a bolhaallergia elhuzodhat masfel-ket honapig is,hogy mar nincs bolha?
Es ha a taptol,csak a csirketol lehet,vagy kiukorica is okozhatja?mivel elotte sosem evett kukoricat,csirket meg kapott fove,ezert nem tudom mire gondoljak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!