Délegyházán a Tavirózsa kempingbe volt már valaki kutyával?
És a víz tiszta. Be lehet vinni kaját piát(ez ajánlott is mert a büfé elég drága.) a parkolóért megéri kiadni az 500ft-ot mert kint parkolni csak a napon lehet kb és nagyon messze a bejárattól.
A kutyások többnyire jófejek, bár akadnak ritka kívételek de ez mindenhol így van.
100-200 nincs :D
Van külön embereknek lévő strand.
És van lekerített kutyás rész. Ott külön van kicsiknek és nagyoknak hely. Hétvégén talán egyszer voltam 50-80kutya lehet van lent annál több nem igazán.
Csak mert a kemping facebook oldalán épp most posztolták ki ezt az írást, és egy kicsit betojtam. A kistestű kutyámmal nem feltétlenül szeretném ezt átélni.
"Sziasztok!
Gondoltam elmesélek egy sztorit,mert azt gondolom minden eset,minden dolog rávilágít arra hogy ami van jó e és ha nem tökéletes valamilyen módon kicsit lehet rajta javítani....
Szeretünk menni hozzátok,jövő hét hétfőn is megyünk....de ami múlt héten vasárnap volt az enyhén szólva kiábrándító volt.
Jött egy család 3 pittel,amiből az egyik ráfogott a vízben egy labi keverék nyakára és nem eresztett,az a csóri meg csak sírt.Szerencséje volt annak a kiskutyának hogy nagyon széles és vastag bőrnyakörv volt rajta,mert nem élte volna túl azt a több mint 4 perces fogást.Mondtam hogy nyomják le a víz alá a pitet,szorítsanak rá a tökére de ez a balfék "gazdája" csak tömködte a botot a kutyája pofájába.4 perc után nyomták le,akkor eresztett.Ezután a pitt gazdájának állt feljebb hogy az övé pórázon volt.(szemmel láthatóan élvezték a szitut,és a nyakamat rátenném hogy szándékosan engedte rá a másik kutyára.Ha nem így lett volna hogy lehet hogy pórázon van a kutya és ha látja közelít a másik nem húzza el....hogy lehet hogy szájkosár nélkül ilyet bevisz 100 másik közé....és még sorolhatnám)
.Ezután ezt a kutyát kikötötték a kocsi kipuffogójához,a tűző napra /igen állatbarát megoldás /szintén szájkosár nélkül!!!! (hogy a másik kettő pitet is be tudják hozni....majd boldogan és büszkén múlatták sz időt estig.)
Sajnálatos hogy ilyen embereknek van ilyen kutyája,de az is hogy maximálisan érezték itt azt csinálnak amit akarnak mert semmiféle szabály nem köti őket semmihez ezen a helyen.
További szép nyarat,és ettől sokkal több normális embert a kempingbe"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!