Mivel lehet a bolhát véglegesen kiirtani a kutyából?
Nekem közepes spiccem van, minden hónapban kap, bolha és kullancs elleni cseppeket, nagyon sok félét kipróbáltam már, még a nagyon reklámozott menő drága ajánlatokat is, de bizony több alkalommal is találok még is benne!
Várom a jó javaslatokat, előre is köszönöm!
A cseppek max 4 hétig hatásosak,de inkább 3.
Valószínű az nálatok a baj,hogy visszafertőződik a kutyus.Vagy más állatról,vagy a lakásból,fekhelyéről.
Lehet kapni egy Biotoll nevezetű bútorra fújható bolhairtó szert,azzal fújkáld le a helyét és minden olyan helyet a lakásban,ahol a kutya sok időt tölt.Szőnyegeket,párnákat,ágyneműt.
De ha veszel neostomosant és felhígítod vízzel és azt fújkálod szét a lakásban,akkor az is hatásos.
A kutyára pedig szerintem a nyakörves védekezés a legcélszerűbb. Kiltix,Scalibor,Foresto..amelyik szimpatikus.
Ha a környezetét, a fekhelyét és mindent le nem fújsz, akkor hiába teszel bármit is a kutyára!
Neostomosannal fújj be mindent. Egy ampullát egy liter vízben kell feloldani. A kutyát is fürdesd le vele. Ismételd meg az egészet 3 hét múlva, aztán csepegtesd meg a kutyát, vagy rakj rá nyakörvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!