Szeretnék fajtatiszta amerikai pit bull terriert vásárolni tenyésztőtől, de ÉN úgy tudom Magyarországon erre nincs lehetőség. Külföldi kenneleket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Ja,és a papírmunka ára mennyibe lesz benne kb.?2013. júl. 29. 14:43
1/8 anonim 

válasza:

Nincs Magyarországon amerikai pit bull terrier kennel?
2/8 anonim 

válasza:

Én ismerek tenyésztőt!! itt.Facebookon keresd a neve: Nagy Szilvia-we are Lennox a borítóképen a felirat és pittbull van kirakva.
4/8 anonim 

válasza:

vannak magyar tenyésztők, csak meg kell találni őket, a sok expresszes szaporító között. jó kutyák is vannak, kérdés, hogy milyen célra kell?
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos elhunyt az amstaffom(12évet élt.)
Eltelt egy év,és nem bírom társ nélkül.
Tréningeznék vele,sok a szabadidőm és jóbarátra vágyom,ezért szeretnék egy ambull-t :)
Köszönöm az információt?
2013. júl. 29. 19:12
6/8 anonim 

válasza:

Ambullt vagy pit bullt?
Mert ez nem egy...
7/8 anonim 

válasza:

Vannak Mo.-n is, csak meg kell őket találni. Érdemes facebook csoportokban is nézelődni. Vagy ha nagylelkű vagy és nem baj ha nem fajtatiszta kutyus, akár örökbe is fogadhatsz itt: [link]
8/8 anonim 

válasza:

Bő fél év késéssel válaszolva nem biztos, hogy még nagyon aktuális. Lehet, hogy elfelejtetted megnézni, mire válaszolsz, csak akartál egy ingyenreklámot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!