Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megvegyem?

Szerintetek megvegyem?

Figyelt kérdés
Az apródon hirdetnek egy 3 hónapos kiskutyát.Szülei nagyon szépek,de csak az egyik törzskönyves. Drága fajta,de ők hobbi célra ivartalanítási szerződéssel adnák 30000ft-ért.A "tenyésztő" garanciát vállal a kiskutya további egészségére,mert állítólag ismeri a szülők felmenőit,és azok szűrve vannak betegségekre.Jelenleg 3 oltása és chipje van a kutyusnak,és már elkezdték vele az alapokat,már tud ülni,feküdni,sőt ugatni is parancsra.Rendszeresen sétáltatják.
2013. júl. 28. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Én SOHA nem adnék ennyi pénzt kutyáért...inkább örökbe fogadnék egyet. Komolyan nem értem ezeket az embereket. Amúgy ne vedd meg...tuti van benne hazugság.
2013. júl. 28. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Az autós példa kicsit erős.Nekem volt már törzskönyves kutyám.Én hibáztam,mert nem olvastam el rendesen a szerződést,illetve nem gondoltam bele,de mikor beteg lett a kutya,először szóba sem akartak állni velem.Utána meg ki akarta cserélni a kutyát.Hát köszönöm szépen.2 évig nevelsz,szeretsz egy kutyát,aztán becserélnéd?Ezek legalább pénzvisszafizetést vagy a kezelési költséget ajánlják ha beteg lesz.Szerintem nem merné,ha nem lenne igaz amit állít.Ez szerintem csak önköltségi ár.A 3 oltás meg a chip maga több 20 nál.Majd holnap kiderül,ha tényleg olyan értelmes kiskutya valószínű megveszem.
2013. júl. 28. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:
hogy döntöttél?
2013. júl. 29. 13:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Elhoztam.Gyönyörű,gondozott,jól nevelt családi kutyák kölyke.Nem voltak otthon mire odaértem.A kiskutya sem,éppen sétáltak és úszni voltak.Megmutatta a nő mit tud a kicsi.Igaz még csak jutalom falatért,de úgy csapja földhöz a fenekét parancsra mint az álom.A fekszik is egész jól megy már,de nekem az ugatás tetszik a legjobban.Csak annyit mondok neki ugat,és vakkant egyet.Irtó aranyos.Teljesen korrekt szerződést írtunk.Kész oltássorozata van 30000ft-ért.A veszettség elleni hiányzik már csak.
2013. júl. 29. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Na örülök! :) Én nem értek egyet a sok macerával, hogy jaj törzskönyv, meg nem biztonságos stb.

Attól még az a kutya egy érző lény... általában meglátsz egy kutyát és belé szeretsz, akkor úgy is kelleni fog. :) És szerintem akkor választottál jól kutyát ha tényleg belé szerettél elsőre.

Ha menhelyről hozol ki kutyát sem tudhatod, hogy milyen betegségei vannak vagy lehetnek amúgy, most azért ne hozd el? Nem értem én az emberek.

No de nagyon nagyon sok boldogságot a kutyushoz! Örülök tényleg, hogy nem mondtál le róla és hazavitted. :) Sok kitartást és egészségek hozzá! :)

2013. aug. 1. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:
mutass róla majd fényképet!
2013. aug. 1. 15:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Most nem tudok mert egy csomó mindent még be kell állíttatnom a gépen.Új előfizetés,és olyanok mint az e-mail,flash player stb nincsenek beállítva.
2013. aug. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!