Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen volt a CACIB a mai nap...

Milyen volt a CACIB a mai nap szerintetek Debrecenben?

Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kíváncsi. Pl: szervezésileg ,hogy éreztétek magatokat stb.
2013. júl. 27. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
a hőség ellenére, szerintem jó volt a szervezés, rengeteg vizvételi lehetőség, a kutyáknak pancsoló medencék. megfelelő parkolóhelyek, és gördülékeny volt a bejutás is. Én meg voltam elégedve.
2013. júl. 27. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Idén nem voltam, de szerintem nem volt jobb, mint tavaly. Tavaly nagyon rossz volt az egész. Főleg, ami az osztályzásokat illeti... Minden oda, és fajtájához nem illő kutya kitűnőt kapott, olyan bírákhoz, akik egy kicsit se beszéltek magyarul olyan embereket tettek (akik írták a bírálati lapokat), hogy fogalma nem volt az illetőnek a dolgokról és mivel a bíró nem tudta magyarul elmondani, így azt mondta, hogy jó az, ne írjunk semmit a lapra... :O Eszem megállt. De ez sajnos a legtöbb kiállításra igaz, nagy bunda az egész.
2013. júl. 27. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
az, hogy a biró, hogy birál, meg kinek mit ad, semmi köze a szervezéshez.
2013. júl. 28. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!