Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mas is jart igy az advantixxal?

Mas is jart igy az advantixxal?

Figyelt kérdés
Eddig frontline-t kapott a kutyam bolhak es kullancs ellen, de ugy dontottem ebben a honapban kiprobalom az advantixot, mivel eddig eleg sok jot hallottam rola. A kutyamnak kremszinu bundaja van (golden retri), ahogy hosszu szore van barmennyire is probaltam a borere kenni, a szorebe is jutott belole, es ott olyan szurkes szinu lett a kutyam szore. Nem allergias ra, a bore nem erzekeny csak a szoret szinezte be. Persze most 3-4 napig nem furdethetem meg, mert akk sz*rt sem er a kullancsirto. A ti kutyatokat is "szinezte mar be" a kullancsirto? Illetve milyen sulyos? Ugye egy furdetessel kijon belole?
2013. júl. 26. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy a fekete kutyámon fehér (szürke?) foltok lesznek tőle, de nem mindig. Még nem jöttem rá, hogy mitől függ, hogy elszínezi-e vagy sem, de tuti jó kullancsok ellen, úgyhogy felőlem legyen foltos, csak a vérszopók kerüljék el.
2013. júl. 26. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is megszínezi a szőrét, de én letojom. Majd lekopik róla.... A lényeg, hogy védjen.
2013. júl. 26. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Jo tudni. Engem sem zavar kimondottan, csak feltem h ez csak nala valami mellekhatas. Nalatok kb mennyi ido alatt szokott lekopni, vagy az elso furdetesnel lejon?
2013. júl. 26. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is elszínezte a kutya szőrét, de egy pár nap után elmúlt. Akárhányszor csepegtettem, így volt.
2013. júl. 26. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Efipro-t használok, havonta. a csepegtetés helyén rendszerint fehéres szinű lesz a szőre, de 1-2 nap mulva már nem látszik. (fekete a kutya)
2013. júl. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!