Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Séta két, vagy több kutyával?

Séta két, vagy több kutyával?

Figyelt kérdés

Két kutyám van jelenleg, viszont még együtt nem sétáltathatóak, így marad az, hogy felváltva viszem őket, illetve ha a párom ráér, akkor négyesben megyünk.

Ti hogy oldjátok ezt meg? Ha az egyikkel elmentek valahova nincs rossz érzésetek, mert otthon hagytátok a másikat? Hogy néz ki egy napotok?

2013. júl. 26. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miféle problémák vannak a rotival, hogy nem tudsz mellette még egy pórázt fogni, de köss utána hámban vagy vastag nyakörvben egy autógumit, tíz percen belül fog tudni szépen sétálni.
2013. júl. 26. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Most eszembe jutott az egyik szomszédunk, akit 3 neveletlen kutya húz maga után állandóan. Igazából ez is egy megoldás. :) Ha viszont szeretnéd őket megnevelni, akkor azt külön-külön tedd, mert magaddal szúrsz ki, ha egyszerre akarod mindkettőt.
2013. júl. 26. 13:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Nekünk vannak komolyabb gondjaink is a pórázhúzásnál, ezért nem tudom még egyszerre vinni őket, de ebbe most ne menjünk bele.
2013. júl. 26. 13:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Akumi! Hát hogyne, egy növendék kutya után biztos odakötök egy autógumit... A hülye válaszoktól kíméljetek meg légyszi! Nem azt kérdeztem, hogy hogyan vigyem a kettőt, hanem, hogy ti hogy sétáltattok, egyszerre, vagy külön.
2013. júl. 26. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Mondtad, hogy növendék? :) Egyébként mi gond lehet egy növendékkel, ami nem pórázhúzás?

Részemről amúgy mindig az instant nevelés mellett döntök ilyenkor, és igazából neked is ezt javaslom, mert ha elkezded elkerülni a problémát, sokkal nehezebben mászol ki belőle, mintha csakazértis elviszed a kettőt együtt, és valahogy mégis megoldod pár hét alatt.

2013. júl. 26. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor a válasz: egyszerre sétálunk, mindig. Nincsenek szuper-fegyelmezett kutyáim, de azért a séta működik. Ha neked nagyobb gondjaid vannak a pórázhúzásnál, akkor nyilván az az igazi probléma, nem az egyszerre sétáltatás. Ha egyszer eljuttok arra a szintre, hogy működik a dolog, jobb együtt. Összekovácsolja a falkát, nincs féltékenység, dupla annyi időt tud kint tölteni mindkét kutya, szóval alapvetően szerintem mindenképp jobb együtt. Mi napi 3x sétálunk, közösen hármasban, a két kutya meg én. Olyan nincs, hogy csak az egyiket viszem valahova, max állatorvoshoz, ha csak az egyik beteg.
2013. júl. 26. 14:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Három kutyám van, abból az egyik egy 10 éves meglehetősen dominánas kan. Ő folyamatos kontrolt igényel, mert ha lazaságott tapasztal azonnal feszegeti a határokat. Nem mindíg de elég soszor sétáltatom őket egyedűl. Pórázon, vagy szabadon erdős terülten, ahhol sok a kutya. Meg lehet oldani csak akarni kell. A másik kettő egy növendék boxer, és egy 9 éves keverék szuka. Ja, és nő vagyok.
2013. júl. 26. 14:21
 18/19 anonim ***** válasza:
3 kutyám van (egyikük ideiglenes), általában együtt viszem őket, de olyan is előfordul, hogy valamelyik kutyámmal külön megyek. Nagyobb bringázásokhoz a huskym jön velem, ő bírja, városi programokhoz pedig a kiskutyám, mert ő szereti azt.
2013. júl. 26. 14:23
 19/19 anonim ***** válasza:
6 kutyánk van, ketten szoktuk őket sétáltatni, fejenként 3-3 kutya, nincs semmi gond. Nevelés kérdése...
2015. máj. 1. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!