Kinek a kutya jobb es miert es kinek a macska es miert? EN KUTYAS VAGYOK!
Nekem azért jobb a kutya mert nem vagyok otthon ülő típus. Ezáltal sokat tekergek és így a kutyát is magammal tudom vinni.
Ezen felül még a munkatársam is.
Kutya.
Hűség, tisztelet, intelligencia, és mindemellett remek társ, akár túrázni, akár csak a TV előtt ülni...
Mindkettő. Van egy oroszkék cicám, aki visszahozza a labdát, az ajtóban vár, még fürdeni is elkísér. Ha hazaérek dumál, velem alszik, felkelt ha szól az ébresztő.
És van egy 45 kilós amerikai bulldogom, aki olyan lusta mint az állat. A labda nem érdekli, a bot sem, futni nem szeret, lesántul ha vízbe lép, 1 km után már vontatja magát. Egyedül a kötelezést szereti.
Az meg hülyeség, hogy a macskások otthonülősek. Több macskám volt, mint kutyám, mégsem vagyok otthonülős. Rohangálok össze-vissza, a kutyával és nélküle is, de néha azért jól esik, hogy a macskát nem kell levinni sétálni egy hosszú, fárasztó nap után. Macska tartható lakásban, persze, a kutya is, ha napi 4-6 órát dolgozol, és van időd napi 3x1-2 órára levinni. Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg.
Aki a macskához hasonlít az macskát tart, aki a kutyára az kutyát. Akinek a macskára van szüksége hogy megtalálja benne a hiányzó felét az macskát tart, akinek a kutya jellemző tulajdonságaira van szüksége, az kutyát tart.
1. tán kutyás éjjeliőr vagy, vagy hivatásos? :)
Mindkettő. Van puli keverékem és border colliem. Imádom őket! Már nagyon sok macskám volt. Mos 1 van de őt szeretem mind közül a legjobban. Egy nagyon különleges macska! Néha olyan mintha még egy kutyám lenne. (Benti-kinti macska.) Ha viszem sétálni a 2 kutyát ő is jön velünk.
A kutyák közül mind kivétel nélkül hűséges ha olyan a nevelése. A macskáknál ez kicsit bonyolultabb.De egy ilyen macska mellett nem tudom azt mondani hogy a kutyák jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!