Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beteg vagy melege van?

Beteg vagy melege van?

Figyelt kérdés
Teljesen le van ma lassulva a kutyam. Mikor kimentem hozza akkor nem ugy ugralt, mint ahogy szokott csak megcsovalta a farkat odajott es ennyi. En leultem az udvaron, o lefekudt a labamhoz. Hoztam neki jutalomfalatot, hogy tanuljunk valamit, ahogy kihoztam, azert se ugralt csak csovalta a farkat meg amit kertem tole azt azert megcsinalta. Azota itt ulok a kertbe o meg nem talalja a helyet. Ha meghallja a hangom idejon, lefekszik egy kicsit majd bemegy a garazsba (ott jo huvos van ilyenkor, mindig ott husol) aztan kijon, megnezi, hogy megvagyok-e es megint visszamegy. Kicsit bagyadt...Viszont itt most olyan meleg van meg olyan fulledt a levego, hogy en az arnyekba is izzadok meg minden bajom. Szoval vigyem dokihoz vagy csak melege van?
2013. júl. 25. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet, h csak melege van. Ilyen hőségben az én kutyám is jobbára csak fekszik napközben az árnyékban, minden nyáron ezt csinálja. Inkább reggel megyek ki hozzá, amikor még nincs olyan meleg, akkor elevenebb is. Érthető egyébként, ekkora bundában mi is meggyulladnánk :)
2013. júl. 25. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Bár nem én vagyok a leghozzáértőbb, de a leírtak szerint szerintem csak melege van. Mi emberek is kicsit lassúbbak és bágyadtabbak vagyunk ekkora hőségben, nem csoda, ha a kutyusok is megérzik. Őket még a bundájuk is melegíti. :)

Ha kerti kutyus és nem fél a víztől, próbálj meg esetleg a slaggal játszani vele, hátha a pancsolás lehűti kicsit. :)

2013. júl. 25. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szinte biztos, hogy a meleg miatt van. Az emberek is csak kóvályognak ilyen időben.

Nem tudod őt valahol megfürdetni, vagy valami hűvös helyre vinni?

2013. júl. 25. 14:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Csak most meg lassubb, mint szokott lenni. Bar teny, hogy melegebb is van.. 33-35fok siman...arnyekba. Szegenykem nagyon nem birja. Furdeni utal, de van egy kis kad az udvaron abba le szoktam pocsolni, es irtam, hogy a garazsba be tud menni, ott huvos van:)
2013. júl. 25. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó :) az elkövetkező napokban figyelj rá oda, nagyon meleg lesz :( Az ivóvizét naponta legalább 2x cseréld ki, hogy friss legyen, és hűvös.
2013. júl. 25. 15:07
 6/6 zsuzsabazsa ***** válasza:
Ilyen nagy melegben slagold le a szőrét, hogy vizes legyen akkor nem lesz olyan melege. Egy jó darabig biztos lehűti.
2013. júl. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!