Keverék kutyákat is ki lehet képezni dolgokra?
Figyelt kérdés
Mondjuk mentőkutyának vagy hogy megtaláljon valamit ilyesmi.2013. júl. 25. 13:39
1/9 anonim válasza:
Természetesen. Nem csak fajta kutyákat használnak ilyen feladatokra. Mondjuk nekem a kedvencem az amerikai vámosoknál "szolgáló" drogkereső yorki.
2/9 anonim válasza:
nem, ők csak dísznek jók...
szerinted?
3/9 Valletta válasza:
Elmondanám, hogy attól az alapítványtól, akikkel kapcsolatban állok (és amit példaként hozok fel állandóan) került ki az ország első vércukorszint csökkenést jelző kutyája, egy mentett keverék.
4/9 Imola Ágnes válasza:
Bármire, nem fajtától, hanem egyedtől függ.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 25. 13:51
6/9 anonim válasza:
Sokszor a keverék kutyusok még okosabbak, értelmesebbek, mint a fajta tiszták. :) Jól írták előttem, nem a fajtától függ, inkább az egyedtől. (persze azért a fajta sem elhanyagolható, mert egy tacskótól ne várjuk el, hogy terelje a marhákat. :D )
7/9 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem, mert nekem is keverék kutyusom van, és ritka okos, de tényleg mások is mondták, gyorsan tanul :)
2013. júl. 25. 13:56
8/9 anonim válasza:
Na gondoltam, hogy le leszek pontozva de mindegy. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi itt (tisztelet a kivételnek) hogy baromira okos és csak neki lehet igaza.
Szerintem ha van rá időd, energiád és pénzed, akkor képzed ki! :)
9/9 anonim válasza:
A kèpzès nem csak azèrt fontos, hogy a kutya több mutatványt ismerjen, hanem a kölcsönös kötődèst is erősíti. A feladatok bemutatása (legyen az bemutató vagy èles helyzet) nagy öröm mindkettőtöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!