Miket kell tudni a Német-juhász kutyákról?
Jah, német. Miből találtátok ki?!
A német juhászkutya az egyik legértelmesebb, legszolgálatkészebb, leghűségesebb és legkönnyebben tanítható fajta. Mindezekkel párhuzamosan persze nagyon igényli a gazdája közelségét. Természetesen sokat kell vele foglalkozni ahhoz, hogy megtanítsd a vezényszavakra, de ezt majd elmagyarázzák neked, mert nagyon hosszú lenne leírni.
Sajnos, ennél a fajtánál gyakrabban előfordulnak bizonyos betegségek, pl.: csípődiszplázia. Ezek miatt ennél a kutyánál tényleg nagyon oda kell figyelni hogy honnan, melyik tenyésztőtől hozod. Ha menhelyről van, ott meg bizonyára alaposan átvizsgálta egy állatorvos.
A lényeg annyi, hogy kezdő kutyának tényleg nagyon jó, mert rendkívül okos, de hogy ezt előhozd napi szinten legalább 1 órát foglalkozni kell vele.
Nekem kettő is volt már eddig, és imádtam őket. :) Gyönyörű állatok, és igazi társak! Ha meg tudod neki adni azt, amire szüksége van, csak ajánlani tudom! :)
Legfőbb jellemzői:
-Német
-Juhász
-Kutya
-Okos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!