Miért- miért van ez? Olvass lentebb.
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy sok kutyatulajdonos sokmindent enged meg magának? A következő: póráz nélkül sétáltatja a dögeit. Arra nem számolva, hogy azok a tetves bolhagépek rászarnak mindenre (sétálj nyitott szemmel és orral a Belvárosban), s csak hordozzák a fertőzéseket (lsd: bélférgek), ráadásul vannak agresszív kutyák is (megint póráz nélkül, hiába vicsorognak a lábad előtt, a tulajdonos nevetve böki oda, hogy ne félj, erre a nyavalya mégis rám akar rontani), melyek gyakran halálos baleseteket is okoznak. Miért van az, hogy ha egy kutya (tf.: egy aranyos, bájos, imádnivaló rottweiler) szétmarcangol egy kisgyereket (aki nem akar a kutyához menni, a kutya mégis megtámadja) és erre mindenki a dögöt védi, hogy: jajj szegény pára... hát kit érdekel, hogy megölte a gyereket, hadd sajnáljuk már.. (a Telav... bocs TV2 egyszer egy egész órás "műsort" csinált abból, hogy szegény dögök ott tépték szét a gyereket, s most pedig el kell venniük azokat a "kedves" tartóitól, s most meg mi lesz velük, s erre szétkürtölik a hírt). És még hülye, aki azt mondja, hogy a kutyák haszontalanok és veszélyesek... Ráadásul idegesítő, hogy erre a gazdát támadják, holott a kutya természetébe benne van a vérengzés??? Szerintem a kutya nem az ember legjobb barátja. A ló sokkal inkább az (lsd. történelem).2013. júl. 24. 21:40
11/31 anonim válasza:
Ismered azt a mondást hogy a kutya megérzi a rossz embert, áááh te vagy rá az élő példa. Falun lakom millió kóbor kutya van, igen nekem is oda szaladnak a lábamhoz, meg simizem, vagy szólók neki, és elmegy. Halálos kutyatámadások! Szerintem ez MIND MIND a kutya utáló emberek hibája. Csak úgy nem megy oda egy kutya megharapni valakit
12/31 anonim válasza:
Jujj, sajnálom az olyan embereket, akikben ennyi gyűlölet és feszültség felgyülemlik. Nem lennék a helyedben:S Szerintem nem ártana kicsit lenyugodnod, mert a stressz elég hamar felőrli a szervezetet. Kicsit lazíts.
13/31 anonim válasza:
Mert szerinted miért van annyi kóbor kutya? A felelőtlen emberek miatt! Szaporítják csomóra, ivartalanításra nincs eszük, de azért kutyát tartanak. Megint mondhatjuk h az ember a hibás!
14/31 anonim válasza:
Cesar Millan filmeket nézhetnél....
15/31 anonim válasza:
Sippara: én a macskásra tippelek, vagy arra, akit vernek az anyjáék. Bár lehet, hogy az a 2 ugyanaz:D
16/31 anonim válasza:
Gondolom halálos lovasbalesetről még nem hallottál...
Harap a kutya? A ló meg i-d-i-ó-t-a, mert elöl harap, hátul rúg. Életveszélyes d-ö-g-ö-k, annyit esznek mint egy kib-@-szott csorda és még a sz-@-rt se szokták utánuk összszedni.
17/31 anonim válasza:
Egy kedvenc idézetem:
„A kutya az, amit az ember csinál belőle. Esetleges hibáiban inkább saját hibáink ismerhetők fel, semmint a vele született rossz tulajdonságok.
Tehát egyik kutya sem születik agresszívnak. Ez az, amire a #10-es gondolt. Mindegyik "gondod" a kutyákkal visszavezethető egy idióta emberre, akit a legtöbb esetben nem lehet gazdának hívni. Egy kutyát nevelni kell, nem csak megvenni azt' életben tartani! Különben te még nem hallottál megvadult lovakról? Azokat is el lehet "rontani".
18/31 anonim válasza:
Little Red, viszonylag mindenki megőrizte a hidegvérét (ami ezek a sorok után nagyon sokat számít), úgyhogy te is megtehetted volna. A lovakat se kellene szidni. Őket is ugyan úgy ösztönök vezérlik, mint a kutyákat!
19/31 anonim válasza:
Sajnálom hogy így látod a dolgokat. A kutyánál nincs csodálatosabb lény a világon. Sok boldogságtól fosztod meg magad.
20/31 anonim válasza:
Egyszer menj be egy legelésző ménesbe, és majd meglátod, mennyire cukik tudnak lenni a lovak. csak legyen időd elmenekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!