Egy vagy kettő kutyát tanácsosabb tartani? Miért?
ha nem tudja az ember kezelni akkor egyet se...
elöször próbáljon az ember egyet tartani, hogy birja e kezelni, van e hozzá türelme stb stb... sokan abba a hatalmas nagy hibába esnek hogy jhaj hát a kiskutyám rosszalkodik, hozok neki még egy kutyát hogy ne unatkozzon... két neveletlen kutya nagyobb baj mint egy...
Köszi a válaszokat!
akumi: Csak kíváncsiságból kérdeztem.
Valamennyire lefoglalják egymást mikor egyedül vannak, illetve szerintem fontos, hogy a kutya annyit legyen a fajtársaival, amennyit csak lehetséges. Boldog ő a gazdájával, a gazdája is boldog a kutyájával, de az ember a kutyát, illetve a kutya az embert nem helyettesítheti. Az gazdi meg annyit vállaljon, amennyit tisztességgel el tud látni.
Nemrég hoztam ki ideiglenest a kutyám mellé. Már ismerték egymást, mert én mentettem, egy hónapot voltak már együtt tavasszal. Látni kellett volna azt a boldog pofát, amit vágott mikor hazajöttünk! :) Nekem is nagyon örül, mikor hazajövök, de ez más volt, kifejezetten a másik kutya miatt volt boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!