Lehet keverni a tápokat?
Mármint, úgy értem, hogy van kétféle Orijenem (kis termetűeknek és idős kutyáknak), és kétféle Acanám (öreg kutyáknak és túlsúlyos kutyáknak), és ezeket össze lehet keverni egymással? (A két Acanát egybe, és a két Orijent egybe)
Ebből kitűnik, hogy egy kis termetű, kicsit idős, picit túlsúlyos kutyusom van... :)
Fél éve, 7 évesen vettük magunkhoz tele daganattal, mert szaporításra használták (egyébként yorki), fogak nélkül, tele ütés nyomokkal...
Ivartalanítottuk, és meg is műtötték, meg a fogait is rendbe tettetük (már ami maradt neki), de sajnos egy pcit elhízott.
Nem vagyok még profi, és kellene a jó tanács. Probálunk neki mindent megadni, hogy szép öregkora legyen :)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Ha jól tudom, akkor nem...
mi egyszer adtunk kevert tápot a kutyusunknak, és ment a hasa, illetve sokszor hányt... nem biztos, hogy ez okozta, de miután nem így adtuk neki, elmúlt... szóval szerintem inkább ne!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!