Ha a kutyám nagyon fél a víztől, hogyan fürdessem meg?
Egyáltalán fontos megfürdetni? Nagyon szép, fényes a szőre, a bőre tiszta, nincs benne bolha se, egészséges, vidám. Viszont kifejezetten fél a víztől.
Közepes termetű, rövid szőrű.
Szia!
Nekem németjuhászom van...utálja a vizet...:)
Én fokozatosan szoktattam hozzá a vizhez.
Nem feltétlen kötelező fürdetni szerintem...csak ha a lakásba tartod..:) szerintem..
Lehet, hogy az lesz a vége, hogy őt sem fogom megfürdetni. Ha nekem nem engedi, akkor másnak meg főleg nem:) Az udvaron van, a házba sose jön be. A szőre meg tényleg nagyon szép, a bőre is tiszta, ha meg esik az eső, úgyis megázik néha (azt se szereti, de az óljában se szeret lenni, csak ha már nagyon esik, de addigra pár csepp éri). Ő se büdös.
Meg attól is tartok, hogy hiába fürdetném meg, ha érzi, hogy van valami rajta, mindig meghempereg, szóval csak rondább, piszkosabb lenne. Ha ráesik valami kaja etetéskor, akkor is meghempereg a földön, a múltkor krémet kellett kennünk rá, mert volt egy kis sebe, annak is a nagyját lerázta magáról, meg a fűbe, porba hempergett...nem bírja az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!