Attől félek, hogy a kutyusomnak emlődaganata van. Mennyibe kerül a műtéte?
A kutyusom 9 éves. Az egyik emlője körül van egy kemény dudor, félek, hogy rákos. De a szüleim nem hajlandóak kihívni az állatorvost, mert nem akarnak fizetni érte.
Mit tegyek? Nagyon féltem.
Én már mindenhogy könyörögtem, de nem hajlandók állatorvost hívni. Ha pénzt lopnék, és kiderülne, akkor abból nagyon nagy balhé lenne, nem merem.
Most arra gondoltam, hogy eladom a cuccaimat, hátha kapok értük valamennyi pénzt, de nem tudom, mennyi kell.
Valakinek a kutyusa nem volt ilyen helyzetben, hogy tudja az árat?
Félek, hogy ha sokat várunk, akkor késő lesz.
Sajnos jó eséllyel emlődaganat. Nem nagyon maradt más, mint rábeszélni a szüleid. Mond nekik, hogy sosem bocsájtod meg, ha miattuk elpusztul a kutyus.
A műtét nem olcsó. A mi dokinkat alapul véve, olyan 20-30 ezer körül van a műtét ára. De akár több is lehet, az egyéb költségekkel együtt. Illetve ahogy előttem is írták, minél komplikáltabb, annál drágább. Ha rosszul álltok anyagilag, és korrekt a doki, meglehet beszélni vele a részlet fizetés lehetőségét is. Az állat érdekeit kell előtérbe helyezni!
Ha nem tudják eldönteni, hogy biztosan az e, akkor először elküldik szövettanra, de fogalmam sincs mennyibe kerül mindez. :(
De annyival tudlak biztatni, hogy lehet jóidulatú daganat is!
[link] Ők gyógyövényekkel borogatták, és eltűnt, de ez álvemhesség miatt alakult ki, itt az okot nem írtad...
Köszönöm a tanácsokat, tippeket!
Az okát nem tudom, a hátán feküdt, és a hasát simogattam, mikor észrevettem azt a dudort. Pont egy majdnem kéthetes nyaralásból jöttünk vissza, előtte nem tűnt fel, hogy van ott neki valami. :S Amúgy teljesen jól van, de iszonyúan félek, hogy nehogy baja legyen.
Azért a szemükre lehet vetni azt is, hogy 2 hetes nyaralásra volt pénz egy pár tízezer forintos ÉLETMENTŐ műtétre meg nincs? Ennyit nem tesznek meg a társukért? Vagy legalább a lányuk barátjáért?
Gondolom a szüleid nem annyira bírják a kutyát.. de akkor is kötelességük gondoskodni róla, ha már egyszer magukhoz vették 9 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!