Sürgős! Mi baja van a kutyánknak?
Ma este 18:00kor voltunk dokinál,egy egyszerű veszettség elleni oltást kapott, amikor elhoztuk akkor még nem volt semmi baja most meg fel van dagadva a pofája + láza is van szerintünk , és a szeme körül tiszta piros a bőre.
(amúgy törpe uszkárról van szó)
Lehet allergiás reakció az oltás vivőanyagára. (Bár ez kombináltnál szokott inkább előfordulni) Hívjátok a dokit!
És fel kell írnia, hogy melyik típusú oltásnál fordult elő, mert legközelebb másikat kell adnia.
Mérjétek meg a hőmérsékletét a fenekében, de azt ugye tudod, hogy a kutya hője magasabb! 38 fok még nem láz!
Kapott már ilyen oltást vagy még kölyök? Esetleg vidd vissza, ha lázas mindenképp!
Valamelyik ügyelet?
Egyetemet nem ajánlom,iszonyú drága és nem olyan jó.
Nem tudom,mindenképp vissza kéne vinni még ma?
Vagy várjuk meg a reggelt hátha jobban lesz ? Vagy az a biztos ha visszavisszük?Mert hívtuk már a dogit de ki van kapcsolva,viszont van sürgősségi száma azon szerintem tuti elérhető,ez nem tudom hogy annak számít e (?)
Nézd meg az oltási könyvében, hogy más-e a matrica mint tavaly volt, tehát más típusút kapott-e most.
Nézzétek meg, hogy melyik rendelő ügyeletes a környéketeken!
(Mi az, hogy nem elérhető az orvos? Utálom az ilyet. Az én dokim, ha ki van kapcsolva, akkor át van irányítva a hívás egy ügyeleshez. Ez a legkevesebb szerintem)
Rendben,megpróbáljuk felhívni az ügyeletest..:(
Az a baj h az oltási könyvet anyám véletlenül kimosta a mosógépben (nem vicc) voltunk dokinál ugyanezért az oltásért múlt héten de nem volt ott és véletlenül bent felejtette a kabátja zsebében,és kimosta aztán már csak darabokban volt meg..szóval ma egyben kaptunk egy új oltási könyvet is,és az is lehet h a régiben már fel volt tüntetve h erre és erre allergiás a kutya..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!