Mi baja lehet a kutyámnak? Megmérgezték?
Figyelt kérdés
Reggel amikor mentem a kutyámnak kaját és friss vizet adni, üres volt az itató edénye. Ez még önmagában nem tűnt volna fel, de ahogy eresztettem a táljába a vizet, szüntelenül csak ivott, majd mikor megtelt az edény még vagy 10 percig amíg el nem vettem tőle, mert már akkora lett hirtelen mint egy hordó!!! Körülbelül 3-4 liter vizet ivott meg pár perc leforgása alatt, és még folytatta volna ha nem veszem el, de szó szerint attól féltem hogy kipukkan! Elvettem tőle egy órára a vizét, majd megint letettem, és egyből megint csak ivott-ivott, legalább megint két litert!!! Megint feltettem egy órára, majd megint adtam neki, és ugyanúgy megismétlődött minden ahogy előtte! Máskor egy egész nap nem iszik ennyit, most meg délelőtt legalább háromszor annyit ivott, mint amennyit egész nap szokott. 5 éves erdélyi kopó, ivartalanított kislány. Nagyon látványosan őrzi a házat, de amúgy teljesen ártalmatlan jószág, egy igazi játékfan. De aki nem ismeri, az csak a vérszomjas házőrzőt látja benne. Produkálhat ilyet valamilyen mérgezés hatására?2013. júl. 19. 15:33
11/15 anonim válasza:
Én nem nyugodtam volna bele abba,hogy vizsgálat nélkül mond valamit a doki.Nem érdemes teóriákat gyártani békákról meg mindenről,el kell vinni másik dokihoz.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést, úgy nézem jól! Hiába voltak azóta nagy melegek, nem vettem észre hogy "kórosan" sokat ivott volna, és egyéb tüneteket sem látok rajta. Remélem nagyobb volt az egésznek a füstje mint a lángja, és azt is hogy többet nem ijeszt rám. :/ Nagyon aggódtam érte.
2013. júl. 21. 23:00
14/15 anonim válasza:
A kutyának mindíg legyen elég friss ivóvize. Főleg ha szárazkaját kap.
15/15 A kérdező kommentje:
Mindig van neki, ilyen melegben naponta többször is kicserélem neki.
2013. júl. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!