Mi erre a megoldás?
Van egy 10 hónapos havagnese fiú kiskutyánk, 8 hetes kora óta velünk van, ahogy növekedett, úgy kezdett rosszalkodni, ma már ott tartunk, hogy a ruháimat szétszaggatja, semmit nem lehet elől hagyni, mert azonnal tönkre teszi , az ágyban a szivacsot szétkaparta, a falra lyukat csinált, a konyha bútor se bírja már sokáig, egyszerűen mindent megrongál amihez ér.
Ennek ellenére én nagyon szeretem őt, és nem szívesen válnék meg tőle, tudom, egyszerűbb lenne az életem nélküle, de már úgy hozzám nőtt,olyan, mintha a gyerekem lenne. Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen rossz?
"olyan, mintha a gyerekem lenne"
először is fogd fel hogy ő egy kutya. majd esszerint is bánj vele.
jan fennek kutyapszihologia könyvét ajánlom
illetve cerberos, tükör vagy alfasulit mihamarabb ahol megtanulod mi is az a kutya.
sajnálom de mind a megfogalmazásod (tisztára mintha egy gyerekről beszélnél) mind pedig a jelenlegi problémád is azt árulja el hogy nem kutyaként kezelted.
az imént elírtam a könyvet:
az első találat. ott elolvashatod vagy le is töltheted a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!