Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet a Fressnapf-on...

Hol lehet a Fressnapf-on kívül Real Nature tápoz szerezni?

Figyelt kérdés
Esetleg van a Fressnapfnak Webáruháza? Én nem találtam a googleban. Van valakinek valami tapasztalata ezzel a táppal kapcsolatban?

#kutya #Real Nature táp
2013. júl. 18. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem finnyásak a kutyáim, de ezt nagyon nem szivesen ették. Azt hittem a végén éhségsztrájkba kezdenek. Ragaszkodsz ehhez a táphoz, más esetleg nem jó helyette?
2013. júl. 18. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom hozzá, csak nagyon válogatós kutyám a hidegen sajtolt tápokat részesíti előnyben és csirkeallergiás. Most rendeltem TOTW tápot, nem tudom mit fog hozzá szólni. Nem szereti se a bárányos, se a halas tápokat.
2013. júl. 18. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Értem, az enyém is csirkealleriás de a hidegen sajtolt nem jött be neki.
2013. júl. 18. 16:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezt kutyája válogatja. Van aki imádja a halas, meg a bárányos tápokat, az enyém utálja. Bár lehet, hogy ennek az ízesítése tényleg nem olyan jó, nem tudom.
2013. júl. 18. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Alphazoo
2013. júl. 19. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Az Alphazoo nem webáruház, ugyanolyan, mint a Fressnapf, nem lehet rendelni, és nincs ott Real Nature táp. Azért köszi:)
2013. júl. 19. 11:55
 7/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Én úgy tudom, hogy a Fressnapfon (remélem jól írtam:D) kívül máshol nem lehet kapni, mivel sajátmárkás termék. Az én kutyusom is azt a tápot eszi, és a legutóbbi vásárlás alkalmával én is ezt kérdeztem meg az eladótól. Ő azt mondta, hogy csak náluk lehet kapni. Remélem, tudtam segíteni :)

2013. júl. 20. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Trainer Fitness 3 Adult-ot próbltad? Bár nem tudom, hogy hidegen sajtolt e, de elég sok fajta ízben van. Nekem a finnyás kutyám eszi elég rendesen.
2013. júl. 20. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, ment a zöld kéz!
2013. júl. 20. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a fressnapfon kívül máshol nem tudsz hozzájutni.Én csak a konzervet használom,de imádják a kutyusaim!
2014. márc. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!