Mit tudok tenni hogy ne nyuszitsen egesz ejjel a kutya akire vigyazok?
Ezt akkor kellett volna meggondolni, mielött elvállaltátok a kutyát.
Ha arra van szoktatva, hogy az emberekkel egy szobában alszik, akkor vagy engedsz neki, vagy nem marad nyugton.
(Mellesleg egy másik - neki idegen - kutyához tenni igencsak felelötlen dolog volt, és akár komoly bajuk is lehetett volna).
Az meg, hogy mindenfelé odacsinál: vagy nincs szobatisztaságra szoktatva, vagy egyszerüen csak meg akarja a területet jelölni saját teritóriumként.
Sok mindent nem tudsz ellene tenni, legfeljebb reménykedni, hogy egy-két nap alatt saját területnek fogja a lakást tekinteni és utána hajlandó lesz egy helyre menni a dolgát végezni.
Nem tisztel téged a kutya.
Ne tutujgasd, ne babusgasd, gyorsan hozd a tudtára, ki a főnök. Meg kéne kicsit mozgatni, elvinni egy sétára, ahol figyelsz arra, hogy a kutya melletted jöjjön szépen végig, te pedig jelzed neki, hogy már pedig a főnök te vagy, séta után jöhet az etetés. Etetésnél egyél a kutya előtt, hogy lássa, hogy te vagy az első, utána jöhet csak ő, ha nyugodtan viselkedik. Ezekkel a módszerekkel hamar a kutya tudtára tudod adni, hogy ki a főnök a házban, és nem fog nyüszíteni.
húúú, utolsó, te aztán vérprofi vagy, Miért nem mindjárt azt javasolatad neki, hogy vigye suttogóhoz a megőrzős kutyát!!!???
Figyelj, deritsd ki, az otthonában, hogy aludt a kutya, ha bent a gazdájával, akkor vigyétek be, ezt az egy hetet kibirjátok, megértem a helyzeted, én is jártam már igy. De 1-2 nap alatt rendeződni fog. Szegény kiskutya sem érti mi történik vele.
Ha a kutya korábban lakásban volt a gazdi közelében, akkor érthető, hogy nehezen viseli az udvart :(
Mennyi időt sétáltatod egy nap, és mikor viszed ki reggel először, és mikor viszed ki utoljára pisilni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!