Van valakinek Yorki és Havanese keverék kutyája? Milyen lett nagykorára?
Hát először is nagyon aranyos. :)
Tényleg van benne egy kis havanese vagy valami!
Orvostól nem kérdezted?
Tavaly leveleztem egy csajszival, és neki is yorki havanese mix a kiskutyája. Láttam róla képeket, és neki is ugyanígy nézett ki kicsinek.
szia
de kérdeztem a dokit de azt mondta, hogy majd 1 évesen kiderül,hogy hogy fog kinézni de aminek mondják annak szerinte egy kicsit nagy.gondoltam idősebb mint amennyinek mondták ( állitólag feb.18-án született) viszont még nem váltja a fogait tehát nincs még 4 hónapos (igaz mozognak) sokakat kérdeztem már mit gondolnak egy havinak a gazdija azt mondta már nem fog sokat nőni az övé is megállt 6 hónapos korban súlyban is és méretben is. igy aztán mindegy imádjuk ,bitang rossz és meglátjuk mekkora lesz.
Eszter
Sziasztok!
Mi vettünk a párommal egy kiskutyát, yorkinak adták el, persze egyből tudtuk hogy nem az. Az állatorovosunk szerint yorki és havanese keveréke. Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert nézték már szegényt pulinak is. :D
szia
velem ugyan ez volt a helyzet, yorki-havnese kutyusnak vetteük, és ugyan igy nézett ki feketés és ugyan igy volt vörös.Egy tündér bogyó (9 hetesen) most is tündér bogyó csak ki fakult a vörössége és inkább Tibetterier kinézetű, bár attól azért kissebb. most 8 hónapos és 12 kg a mar magassága kb 40cm.imádjuk nagyon bár aki eladtta az nagyon becsapott vele.
Sziasztok.
Nekem is van egy kis csöppségem Mini Yorkiként vettük meg .... és állatorvos szerint Yorki Havanese keverék :) most 14hetes 2,78dkg :) Valakinek keverék kutyájának felállt a füle? vagy feltudták állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!