Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek Hemberger...

Mi a véleményetek Hemberger Attiláról és a kiképzési módszereiről?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Hát nekem nem azzal volt bajom, hogy megmondták, mit kell csinálni, hanem az erőszakos módszerek miatt. Amikor "óra" volt, a kutyák folyton acsarkodtak egymásra, de amint vége volt, az addig halálos ellenségek békésen játszottak... A póráz rángatása normális dolognak számított, jutalomfalatot nem volt kötelező vinni stb. Sikerült elérni, hogy a kutyám rögtö megharapjon, amint kimondom a "fekszik!" vezényszót (ezzel voltak a legrosszabb tapasztalatai). Aztán átmentünk egy másik suliba, ahol a 3. órán már úgy letudtam fektetni, hogy háűttal áltam a kutyának! Szerintem a jó kutyasuliban nem csak akkor érsz el eredményt, ha van önbizalmad és a kutyád erős idegrendszerű, hanem akkor is, ha érzékenyebb típusba tartoztok! Amúgy azóta a kutyám sikeres sportkutya, 94%-osra teljesítette egy karakterteszten.
2009. nov. 1. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én másik iskolába járok, így nem lehet elfogulatlansággal vádolni. Viszont a mostani iskola teljesen más, mint a régi. Menj el, nézz meg egy teljes kiképzési napot és utána dönthetsz
2010. jan. 10. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
A válaszom röviden, tömören: én az Attilát jó kiképzőnek és egyenes embernek tartom ill. a csepeli sulival nekem jó tapasztalataim vannak.
2010. jan. 11. 00:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!