Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire reális ez az ár...

Mennyire reális ez az ár kutyasétáltatásért?

Figyelt kérdés
Minden nap reggel és este 15-20 perc, 1 hónapra 10 ezer forint.
2009. okt. 20. 08:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Az kb egész hónapra 20óra, tehát 500Ft-os órabér, végülis reális lehet. Bár én biztos nem sétáltatnék ennyiért:)
2009. okt. 20. 08:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha órára kiszámolod, akkor elvileg reális. Vedd hozzá, hogy eljönni a kutyusért és aztán hazamenni szintén plusz idő a kutyasétáltatónak. Nálunk a szomszéd néni heti 2000 Ft-ot fizet gyakorlatilag ugyanezért. Azért fizeti hetente, mert akkor nem tűnik neki olyan soknak.
2009. okt. 20. 08:34
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Van akinek kevés, nekem pl nagyon sok lenne.

Mondjuk akinek kutyája van és nem sétáltatja, annál felmerül a kérdés: miért van kutyája?

2009. okt. 20. 09:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kutyasétáltató lennék kevésnek találnám,ha kutyatulajdonos,akkor soknak. Nézőpont kérdése.De az kutyasétáltató,aki minden nap 2x,szombat-vasárnap is eljön megsétáltatni másnak a kutyáját(megbízható,és rendben,fennakadás nélkül visszahozza a kutyát),az megérdemli a havi 10ezret...,sőt!
2009. okt. 20. 09:22
 5/12 anonim válasza:
85%

Besz*rás! Van aki kutyasétáltatót alkalmaz?? Nem úgy van, hogy a kutya szinte családtag, meg ő a család kedvence? És senki nincs a családban, aki rászánna egy nyomorult fél órát arra a szerencsétlen kutyára?

De a kérdésre válaszolva, ha lebontod egy órára az óradíjat akkor reális az ár.

2009. okt. 20. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem reális, bár kétszer 15 perc baromi kevés a kutyának... ha tényleg csak ennyit sétál egész nap... :(
2009. okt. 20. 10:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Én a kutyasétáltató vagyok... akkor okés, köszi a válaszokat. Először én is keveselltem a sétát, de már elég öreg kutya, nem is igényli a többet. És aki azt mondta minek tart kutyát, annak üzenem, hogy egy idős néni akinek csak a kutyája van... szerinted micsinálna? Jobb lenne ha kidobná?
2009. okt. 20. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

ez olcsó!

de még olcsóbb ha a gazdi maga viszi le elvégre senki nem kényszerített hogy kutyát tartson!

...és tudom nem érdekel a válasz...

2009. okt. 20. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon illik ennél többet kérni, főleg nem egy idős nénitől, akinek havi 50 ezer vagy még kevesebb nyugdíjból kell megélnie.
2009. okt. 20. 15:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kevesebbért is elvállalnám, naponta 3X, tekintve hogy egy idős néniről van szó.

Más esetben a havi 20ezer a minimum!

2009. okt. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!