2 éves Yorkit hogy neveljem meg?
Köszönöm!ennek nagyon örülök,mert összeszoktunk már egy kicsit,mindig jön utánam,bár a sétálni sem szeret,futna és húzz a pórázon mindig,de akkor örülök hogy eltudok vele érni dolgokat:-)
A füle se áll sajnos,de az engem nem zavar,ö így szép:-)
Szia!
Az jó, hogy ennyi ideig vele tudsz lenni, de a kutyanevelésre ez igen kevés! A különböző dolgok megtanítása hosszú ideig tarthat, főleg azért, mert a kutyát rá kell vezetni, hogy mit szeretnél tőle! Fő, hogy türelmes legyél vele és ne add fel! Tudd meg, mi az nála, amivel ösztönözheted (egy kis falat, labda stb.) és ezt használd ki! Vésd a fejedbe, mindig jutalom és nem büntetés! Én a 2 éves goldenemet próbálom meg nevelni, nála most jött el az érettség időszaka! eddig igen szeleburdi volt! Ne várj a Yorki-tól túl sokat egyszerre, főleg mivel volt menhelyen és ki tudja eddig milyen élete lehetett! Fokozatosan próbáld, nehogy besokaljon, mert megmakacsolja magát és utána már minden próbálkozásodra ez lesz a válasza. Tapasztaltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!