Kutya vs Külföld?
Gondolkodtam rajta hogy kimegyek külföldre, mert itt elég tré a helyzet, gondolom nem kell bemutatni.
Azt még nem tudom merre induljak (Anglia, Hollandia, Ausztria vagy Németország). A kutyámat biztos nem egyből vinném ki, hanem csak akkor amikor már én is megtaláltam a helyem. Erre szerintem kell legalább egy év kint tartózkodás. Szóval közép vagy inkább nagytestű kutyámat mennyire engednék a kintiek? Úgy értve mekkora az esély hogy találok olyan helyet, ahol velem lehet? Nem szeretnék róla lemondani. Minden választ elfogadok, de elsősorban olyanok írjanak akiknek már sikerült erre megoldást találni!
Angliába semmiképp se menj, lakást vagy házat (háznak kikiáltott sorputrit, legtöbbször) közel lehetetlen kivenni hörcsögnél nagyobb kutyával, illetve 6 hónapra karanténba akarják majd zárni, ha nincs meg minden előírt oltás percre, és abba is belekötnek.
Különben se menj Angliába, ostoba, koszos, dilettáns, semmihez sem értő, lusta cigány ország, úgy is élnek, ezt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!