Szeretnem megtudni hogy ez igazi pitbill-e? Vagy keverek? A linkek lent
Igazi vagánygyerek leszel vele (ez volt a cél,nem?), de mindenképpen ez a zokni legyen rajtad ezzel a papuccsal.
És kérlek, tanulj meg írni!
hát én nézegettem a képeket s első ránézésre nekem is az lenne a tippem hogy egy boxer pit keverék. DE ez a kutya borzalmasan le van fogyva ahogy néztem, nagyon el volt hanyagolva. érdekes hogy a piteknek a feje kissé szögletes, amolyan boxeresre esik össze ha nincsen megfelelően táplálva. és ez így igen megtévesztő tud lenni ha külső alapján kell megítélni hogy milyen fajta. szóval még az is lehet hogy fajtatiszta csak épp nagyon pocsék állapotban van.
szerencsére téged ez -fajtatiszta e- nem feltétlen érdekel mert megszeretted a kutyust és tény hogy helyes is. megérte az oltásokra a pénzt főleg hogy láthatóan valljuk be, meg is mentetted. én amondó vagyok hogy tedd rendbe, etesd megfelelően és egy jópár hónap múlva tegyél fel újra képeket róla. ha nem is azért hogy megmondjuk fajtatiszta e, de én őszintén szólva kiváncsi vagyok milyen szép lesz ha rendbe hozod őt.
pár hónap múlva amikor felszedett magára tehetnél fel pár képet :)
amúgy szép kutyus lesz ha egy kicsit hízik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!