Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Insecticide 2000 spray használ...

Insecticide 2000 spray használata után megfürdessem a kutyámat?

Figyelt kérdés
Bolhás volt ezért fújtam be vele . Nem ártalmas rá ? meg fürdessem ?
2013. júl. 12. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ne mosd le róla, pont ez a lényege igy tartja távol az élősködőket. Inkább a környezet fertőtlenitésére helyezz nagyobb hangsulyt, mert onnan fertőződik vissza az állat.
2013. júl. 12. 15:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat így 2 hónap útán is :)

bevállt ez a spray mégha le is mostam útána kimentek belőle a bolhák !!!

2013. szept. 3. 16:39
 13/14 Enoid ***** válasza:
Nekem kecskèkre kellet volna de az elado azt nem ajànlotta 2900.- hanem a 12000.-. De veszek majd olyat is, csak azt nem tudom mennyire fujjam le? Csak ugy mintha hajlakkoznèk mondjuk vagy tucsogosabra? Azt mondta az àrt nekik. ....biologiailag lebomlik...hmm....csak nem olyan àrtalmas, amugy meg külön nem irja h àllatra tilos...
2016. jún. 16. 13:18
 14/14 anonim válasza:

A BioKill leírásában, aminek ugyanaz a hatóanyaga mint az Insecticide 2000-nek (0,25% permetrin); szóval a leírásban az szerepel hogy "A készítményt ne használjuk közvetlenül az állat testére."

Én inkább hiszek a szer gyártójának, mint eladóknak vagy állattenyésztőknek.

Az élő állatra ott van a spot-on, meg a bolha nyakörv. És talán más is. Gondoljunk bele: a macska rendszeresen nyalogatja magát. Ha befújod a testét, azt lenyalja, tehát közvetlenül a szervezetébe kerül a méreg. Én nem teszek ilyet a macskáimmal és másnak sem ajánlom.

Csak amit a gyártó kimondottan erre fejlesztett ki.

2016. okt. 2. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!