Azt hiszi rosszat csinált és azért bújik el vagy mi?
Van két ivaros szuka kutyánk.Az egyik pont tüzel és a másik állandóan meghágja.Viszont ilyenkor a másik kutya(amelyik nem tüzel) és végzett a meghágással.Behúzza a farkát és somfordál össze vissza majd elbújik.Olyan mintha rosszat csinált volna.Hívjuk,de nem jön.Aztán eltelik 5-10 perc és semmi baja a kutyának.
Mitől lehet ez?
OFF:
Panelban lakunk, vigyázunk az utcán ilyenkor ha tüzel vmelyik.Szóval nem arra vagyok kíváncsi,hogy "vidd el ivartalanítani".Nem viszem el,mert már öreg az egyik(amelyik pont tüzel).Anyagilag sem úgy állunk.
.Na mindegy kölykökket úgy sem akarunk.Nem akarok szaporítani van elég kutya a menhelyen!
Mellesleg tisztában vagyok a betegségekkel is pl méhgyulladás.De amíg anyumék fizetnek a kutyának kb mindent nem akaszthatok a nyakukba 20-25 ezer ft-os műtétet.Én meg hiába keresek munkát nincs sehol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!