Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kölyöktápot ajánlotok...

Milyen kölyöktápot ajánlotok nagytestű kutyusnak?

Figyelt kérdés

Én a happy dogon gondolkoztam, a maxi babyn és a maxi junioron. Sokan ajánlották még a brit care-t is. Vagy még a josera is eszembe jutott. Ti mit ajánlotok? Légyszi az árbeli különbségeket is írjátok le! Miket kell tartalmaznia, és miket nem? Még nincs nálam a kutyus, csak egy hónap múlva lesz, de addig is szeretnék utánanézni a dolgoknak.

Előre is köszi a válaszokat! :)

2013. júl. 12. 02:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt nem értem:

[link]

itt elvileg 40%os a fehérje tartalom. Sokan már a 30at is "veszélyesnek" tartják a kölykök fejlődése szempontjából.

Mégis fórumokon ahogy olvasom, sokan etetnek ezzel a táppal, vagy a másik puppyval. És elégedettek vele.

Most akkor sok a fehérje, vagy sem? :D

2013. júl. 12. 11:55
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es, ezen én is sokat gondolkoztam. Szerintem az arányokkal lehet inkább a gond. Nem nagyon néztem de azt hiszem az orijen nem tartalamz gabonát, ezért nem gond a magas fehérje. Hiszen azok akik BARF szerint etetnek is sok fehérjét adnak, mivel a hús fehérje mégsincs gond a kölykökkel.
2013. júl. 12. 12:21
 13/13 Maxitabi ***** válasza:

Az orijen koncepciójáról:

[link]

2013. júl. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!