Fit+fun, Fiesta, Butcher's, Romeo kutyatáp?
Menhelyi kutyusoknak szeretnék vinni kutyatápot, kb. 30 000 Ft a keretem rá (csak ennyi a zsebpénzem sajnos, amit meg a szüleim adnak pénzt, azt nem tápra költöm, hanem tálra, pórázra), szerintetek ezek elfogadható minőségűek? Ezek közül inkább melyiket? Az ilyen Pedigree féléknél többet érnek, ugye (összetétel alapján úgy tűnik)? Nem szeretnék azért annyira rosszat venni a kutyáknak, persze a mennyiség fontosabb, és ők minden falatért hálásak...
Nekem egyébként a Fiesta tetszik ár/érték arányban legjobban, a Butcher's és a Romeo nem is tudom pontosan mennyibe kerül, de ezek szerintem valamivel drágábbak lesznek (viszont jobbak is). Ti tudjátok mennyibe kerülnek? Vannak belőlük 10 kg körüli zsákok is?
(Itt már feltettem a válaszok között ezt a tápos kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4567511-menny.. )
Csúnya vagy nem én a legolcsóbbat vinném, úgysincs idejük az etetési útmutatókat böngészni, hogy melyikből mennyi kell, csak adnak nekik valamennyit ráadásul valószínűleg egy zsák simán elfogy egy nap alatt, tehát minden nap kb mást esznek. Tehát ők akkor járnak jobban, ha több napra el tudják osztani. Vahur (tesco), mitwisz vagy bármelyik áruháznak az olcsó tápja jó lehet.
De a kérdésre konkrétan válaszolva a decathlonnak van jó ár/érték arányú tápja 12kg 4000Ft. Az aldis Romeo (a jó minőségű, lehet így hívják a rosszabbat is) 3kg-os kiszerelésben van és 900Ft körüli áron.
Akkor a Romeo már tényleg drágább, bár még az nem vészes...sak kár hogy nins nagyobb kiszerelés.
Köszi a választ egyébként :)
én lehet inkább felhívnám a kiszemelt menhelyet és tőlük kérdezném meg, ők biztos meg tudják mondani, mivel etetnek, hol veszik a legolcsóbban, stb.
lehet így a legpraktikusabb.
Igen, én is így gondolom, hogy a mennyiség a lényeg, csak a legolcsóbbat azért mégsem szerettem volna:D
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!