Ja és azért kell hamar megműteni, mert gyakorlatilag csak egy pár nappal a lebénulás után van viszonylag jó esélye, hogy a műtét sikerüljön, de ezt gondolom az orvos is mondta.
2013. júl. 12. 16:11
12/18 Valletta válasza:
Segíthet a műtét, én több béna kutyát is láttam már rendbe jönni. Az orvossal konzultáljatok, hogy mik az esélyei, szakemberrel alaposan ki kell vizsgáltatni, hogy pontosan milyen a sérülés jellege, helye, a műtét után milyen jellegű rehabilitációt igényel, stb. Ha anyagi problémáitok vannak, érdemes felkeresnetek olyan állatmentő egyesületeket, ahol anyagilag kicsit jobban el vannak eresztve.
" Ha anyagi problémáitok vannak, érdemes felkeresnetek olyan állatmentő egyesületeket, ahol anyagilag kicsit jobban el vannak eresztve."
Kár, hogy olyan nincs. Az állatmentők maguk is adományokat igényelnek, egy gazdás kutya egészségi ellátását NEM nekik kell fedezniük. Viszont az állatorvossal, legalábbis a rendesebbjével, meg lehet beszélni a részletfizetés lehetőségét.
2013. júl. 12. 19:52
15/18 Valletta válasza:
Pedig van. Nyilván mindegyik adományokból tartja fenn magát, de van, amelyik nem sajnál több tízezer, százezer forintot egy kutyára rákölteni, ha szükséges. Persze nem azokról az alapítványokról beszélek, amik 150-200 kutyával működnek, hanem mondjuk annak tizedével. Bár tény, hogy minél többet írok ide arról, hogy egy alapítvány igenis képes rengeteget költeni egy kutyára, képes prémium táppal etetni, képes nem akárkinek kutyát adni, képes kutyát rendőrségi segítséggel gazdától elhozni, lakatlan házba bemenni értük, annál inkább látom a reakciókból, hogy az én példám egyedi eset lehet az országban.
2013. júl. 12. 21:27
16/18 anonim válasza:
Valletta: Ha ismersz ilyet, akkor jó lenne nevesíteni. Ugyanis pl. egy másik kérdésnél egy idősebb kutyát elaltattatni készülnek a gazdái, csak azért, mert külföldre költöznek és állítólag nem tudják magukkal vinni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!