Szerintetek ő fajtiszta shar-pei?
Ajándékba kaptam őt, nem kifejezetten shar-peit kértem, csak az volt a feltétel, hogy nőstény legyen és kölyök.
A szüleit nem láttam se a testvéreit. Annyit tudok, hogy ő maradt meg utoljára a másik két tesóját elvitték előbb.
Nem bánom ha nem fajtiszta, csak azért mégis kíváncsi vagyok.
Minden jellegzetessége meg van, azt kivéve, hogy nem rendelkezik túl sok ránccal, amit annyira nem is bánok.
Van aki egyből megmondja az utcán, hogy shar-pei, de van aki nem tudja, azt mondja keverék.
Még annyi kérdésem lenne, hogy hallottam, hogy a nyelvük kék színű. Ez milyen idős korban alakul ki? Vagy már úgy születnek?
Válaszokat előre is köszönöm!!! :)
Itt vannak a képek róla:
Megy a cigi gyártás úgy látom :)
Egyébként nem hiszem, hogy fajtatiszta lenne...Gondolom törzskönyvet sem kaptál/kaptatok hozzá..
Egyébként aranyos
Kizárt,hogy fajtatiszta.
Ez látszik a fején is, a testén is, az a négy kis zokni pedig teljesen kizárja a fajtatisztaságot.
Fajtiszta, mert teljesen kutyának néz ki, nincs benne farkas vagy róka.
Viszont egy Shar-pei sokkal több ránccal rendelkezik. Tehát nem FAJTAtiszta.
nem fajtiszta shar-pei ez egész biztos:)
de az egyik szülőjében lehetett valami shar-pei mert a pofácskája hasonlít rá
Úgy tudom hogy a shar-pei csak egyszínű lehet, így ő nem fajtatisza.
De negyon aranyos:-)
Kedveseim!
FAJtiszta= csak kutyagének vannak benne
FAJTAtiszta= csak a megfelelő kutyaFAJTA génjei vannak benne, pl csak shar-pei, csak yorkie, csak beagle, stb.
Tanuljátok meg, mi a különbség!
Különben tök cuki <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!