Szeretnék egy kiskutyát, de még nincs konkrét elképzelésem. Kintit, és az se baj ha nagyra megnő. Sőt! Milyen fajta legyen?
Na ezt már tanácsoltam én is másnak, úgy le lettem pontozva... pedig egyáltalán nem hülyeség!
Vegyik pl. az uszkárokat. Ha az embernek eszébe jut a cirkusz és a kutyák, egyből egy uszkárt lát maga előtt. Pontosan azért, mert ők könnyen tanulnak. Nem akaratosak, nem makacskodnak. (legalábbis nem annyit, mint egy csomó fajta)
Ami eszembe jutott most: labrador, goldi, uszkár. De mindjárt felcsapom a könyvet, aztán írok még. :D
Tegnap 21:47
igen első kutyus lesz, és a goldi nagyon megtetszett. :)
Vikicca666
nem, nem hülyeség! :)
oké, köszi! :)
Szerintem sem, mert csak ha józan paraszt ésszel gondolkozol is.
Szeretnék kutyát, tapasztalatom (tegyük fel) nincs semmi. Nos mégis bele kell ebbe jönni, nyilván igyekszek akkor olyan fajta és olyan személyiségű kutyust választani, aki könnyíti picit a helyzetemet.
És előre meg honnan tudod, hogy mennyire van érzéked egy állathoz? Jójó, szeretet meg cukik meg minden, de az az első kutyánál dől el, hogy mennyire tudok jól kommunikálni vele. Persze ez is javul majd idővel.
Az első kutyám után rájöttem, hogy 1-2 dolgot másképp kellett volna csinálnom. Ezt mára már másképp is teszem a jelenlegi kutyámnál. :) De na, ez ilyen. :)
Veina
a vizsla nagyon cuki. :) Most ilyen top 10-es kutya listát írtam, és rajta van. :)
Nyitrai János
igen, kb. :)
Tegnapelőtt 23:35
igen, lehet, h menhelyről lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!