Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kiskutyát, de...

Szeretnék egy kiskutyát, de még nincs konkrét elképzelésem. Kintit, és az se baj ha nagyra megnő. Sőt! Milyen fajta legyen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 10. 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Na ezt már tanácsoltam én is másnak, úgy le lettem pontozva... pedig egyáltalán nem hülyeség!

Vegyik pl. az uszkárokat. Ha az embernek eszébe jut a cirkusz és a kutyák, egyből egy uszkárt lát maga előtt. Pontosan azért, mert ők könnyen tanulnak. Nem akaratosak, nem makacskodnak. (legalábbis nem annyit, mint egy csomó fajta)

Ami eszembe jutott most: labrador, goldi, uszkár. De mindjárt felcsapom a könyvet, aztán írok még. :D

2013. júl. 12. 21:53
 12/24 A kérdező kommentje:

Tegnap 21:47

igen első kutyus lesz, és a goldi nagyon megtetszett. :)

2013. júl. 13. 09:18
 13/24 A kérdező kommentje:

Vikicca666

nem, nem hülyeség! :)

oké, köszi! :)

2013. júl. 13. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem sem, mert csak ha józan paraszt ésszel gondolkozol is.

Szeretnék kutyát, tapasztalatom (tegyük fel) nincs semmi. Nos mégis bele kell ebbe jönni, nyilván igyekszek akkor olyan fajta és olyan személyiségű kutyust választani, aki könnyíti picit a helyzetemet.

És előre meg honnan tudod, hogy mennyire van érzéked egy állathoz? Jójó, szeretet meg cukik meg minden, de az az első kutyánál dől el, hogy mennyire tudok jól kommunikálni vele. Persze ez is javul majd idővel.

Az első kutyám után rájöttem, hogy 1-2 dolgot másképp kellett volna csinálnom. Ezt mára már másképp is teszem a jelenlegi kutyámnál. :) De na, ez ilyen. :)

2013. júl. 14. 10:10
 15/24 Veina ***** válasza:
Szerintem magyar vizsla is jó kezdőknek mivel nagyon könnyen tanul nagyon szeret menni eszméletlenül figyel a gazdájára nem beszélve arról, hogy rengeteg vizsla kiköt a menhelyeken ilyen okból, hogy szét rág mindent, nagy mozgás igénye van nem tudok vele foglalkozni stb. Meg mondom őszintén mikor be fogadtuk a Vizslámat nagyon féltem mert nem tudtam mi fog történni de teljesen pozitív volt vele a tapasztalatom :)
2013. júl. 22. 19:20
 16/24 Nyitrai János ***** válasza:
Ez kevés.... Milyet akarsz BŐVEBBEN? Sok mozgást igénylőt,palykosat,okosat,szőröset? Én am a husky vagy az olasz agarat javaslom nagyon! :)
2013. júl. 22. 22:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a menhelyre és nézz körül. Foglalkozz egy kicsit az adott kutyával és nem zsákba macskát kapsz. Örökké hálás lesz neked!
2013. júl. 22. 23:35
 18/24 A kérdező kommentje:

Veina

a vizsla nagyon cuki. :) Most ilyen top 10-es kutya listát írtam, és rajta van. :)

Nyitrai János

igen, kb. :)

Tegnapelőtt 23:35

igen, lehet, h menhelyről lesz. :)

2013. júl. 24. 16:15
 19/24 Veina ***** válasza:
Mondom a Vizslát javasolni tudom és van vizsla mentő hely is ahol kölyöktől felnőtten át idősig mindent meg találsz :)
2013. júl. 25. 09:55
 20/24 Veina ***** válasza:
Gondolom ha rajta van a Topp 10 listán akkor ezt meg tudod nézni ;) [link]
2013. júl. 25. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!