Mért van ez ha fürdetem?
Üdv!
Érdekes amit írsz, volt nem egy kutyám és nem egy ismerősöm, barátom kutyájával is foglalkoztam, de ilyen jelenséggel még nem találkoztam. A jószágod, milyen testpozíciót vesz fel mikor elkezded fürdetni?
Csinálni nem kell semmit, folytatod a fürdetést tovább.
Viszont, ha a kutyád fitymájából annyi zavaros váladék távozik, ami már a combján is jelentős mennyiségű nyomot hagy, illetve büdös, akkor érdemes megnézni a "szerszámot" nem került-e bele valamilyen idegen test, ha nem, akkor Betadine oldatot 1:10 arányban kell felhígítani és ezzel az oldattal kell a jószág fütykösét alaposan letisztítani, öblíteni legalább két-három napig (az állatorvosom szerint). Ha ezután sincs javulás irány az orvos.
De feltételezem ez az állapot nálad nem áll fent.
Üdv!
Szerintem is ideges lehet a fürdetés miatt. Mondjuk nem tudom, hogy milyen testhelyzetet vesz fel ilyenkor, szóval nem írom biztosra.
Ha úgy látod, hogy ez tényleg az idegesség jele, hogy nem szereti a fürdetést, akkor próbáld jó dologgal összekötni.
Mondjuk miközben fürdeted, ne kapkodj, beszélj hozzá nyugodt hangon, valaki más, kinek nem vegyszeres a keze, adhat neki pár falat jutit. :)
nekem is van kutyám de az még nem csinál ilyet szerintem hagy békén!
ne nyúlj hozzá!!!ez a fő!
ha kijön akkor kijön...
ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!