Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák érzik hogy magasan...

A kutyák érzik hogy magasan vannak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy megérzik e hogy veszélyben vannak. Esett már ki kutyátok vagy ismerősötök kutyája magasról? Azért kérdezem,mert a 4.en lakom és aggódom hogy nehogy egyszer "kinézzen" az ablakon a kutyám.Amikor nem vagyok otthon az ablakot mindig becsukom,de mikor itthon vagyok is mindig egyik szemem a kutyán van.Jogos a félelmem szerintetek? Esetleg egy ablakrács megoldhatná a problémát? Előre is köszi.
2013. júl. 10. 00:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy érezné, hogy milyen magasan van (ha kinéz, és látja, az más).

Szerintem mindenképpen megoldaná a problémát, ha felraknál rácsot és nem férne ki rajta. Eleve nem is hajolna ki szerintem, nem próbálna kiugrani, csak kinézne. Neked pedig nem kellene idegeskedned és folyton az ablakra figyelni.

Én már rég felrakattam volna.

A félelmed amúgy nem alaptalan, bár ritka az ilyesmi. De elég ha egyszer felidegesíti valami madár vagy macska, még ha nem is akar utána ugrani, kétlábon állva gyakran ugatnak, elég ha véletlenül megcsúszik...

2013. júl. 10. 01:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg még nem tudna kiugrani ahhoz magasan van az ablak,ez inkább később lenne probléma. Szerintem is rács lesz a megoldás.Én is így vélekedek hogy elég egy madár ami elszáll az ablak előtt és felkelti az érdeklődését.Köszi!
2013. júl. 10. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!